Magzatkori stresszoldás

A magzati lét a védettség, a harmónia időszakának képzetét ébreszti fel bennünk. Pedig nem is sejtjük, hogy életre szóló sérüléseink, stresszeink jelentős hányadát különös módon épp az anyaméhben szerezzük meg. Sejtjeink ugyanis, mint a filmkockák, mindent rögzítenek

A diapozitív metódus egy olyan bioenergetikai stresszoldó módszer, ami épp ezeket, a születés előtt, a magzati létben összegyűjtött stresszeket igyekszik oldani. 
Fontos befolyásoló tényező, hogy az anyának milyen volt a terhesség alatt az érzelmi élete.

Mindaz, ami vele történik, ugyanis sejtszinten rögzül a magzatban, s egész életét, kapcsolatait és egészségét befolyásolhatja a későbbiekben.

A diapozitív metódus szerint minden méhen belüli élmény diakockánkként rögzül életünk filmjén, s születésünk után az itt “megtanultak” és átéltek szerint fogunk reagálni a különféle helyzetekre is. Ezt a “fényképezést” – rögzítést az emberi testen kialakult emlékező meridiánok teszik lehetővé, de ugyanezen meridiánok (idősínek) segítségével történik a rögzült feszültségek oldása is.

Hogyan zajlik a diapozitív stresszoldás?

A kezelés alatt a kliens nyugodtan fekszik, a kezelést végző személy pedig igen finom érintéssel masszírozza a talpél vonalát a hüvelykujj ízületétől (fogantatás) lassan haladva az Achilles-ínig (megszületés). Ez a regressziós (időben visszatérő) állapot nem hipnózis eredménye, sem más „varázslat” nem kell hozzá. A kezelés mindkét lábon történik, összesen 2×20 perc, gyerekeknél, kisbabáknál kevesebb is lehet. A kezelés során mintegy átíródik az emléksor, a fájdalmas képek átalakulnak érzelmileg semleges képekké.

De ha valaki átalussza a folyamatot, a hatás akkor sem kevesebb. Egy vagy néhány ismétlődő kezelés után a napi életben tapasztalható, hogy csökkennek, illetve megszűnnek problémák.
A diapozitív stresszoldás szellemi feszültség-mentesítéssel harmonizálja energetikai rendszerünket. Korlátokat bont le, erősíti az önbizalmat, egészségesebbé, munkabíróbbá, kitartóbbá tesz minket, és az élet örömeinek élvezésére alkalmasabbá válunk. 

Azoknak ajánlom ezt a módszert, akik nem szeretnek beszélni a problémáikról. Nem is egy konkrét problémán dolgozunk, hanem a test választja ki azokat a stresszeket, amelyek feloldhatók az adott kezelés alatt.

BEJELETKEZÉS:

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám

Üzenet

Legideálisabb napszak (*)

A (*)-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.