HALAK NAP

Változó vizes jegy, uralkodó bolygója a Neptunusz, a titkok, az illúzió, a megtévesztés és a feltétel nélküli szeretet bolygója.
A Halak szülötte érzékeny, odaadó és fejlett empátiás készséggel rendelkezik. Alapvetően barátságos, kedves és szelíd természetű, könnyen befolyásolható. Túlságosan képes azonosulni a környezetéből érkező hatásokkal, nehezen különbözteti meg mások és saját érzéseit.Önzetlenül képes bárkin segíteni, amit kihasználhatnak vagy visszaélhetnek vele.Szeretne felülemelkedni az anyagi világon, ez sokszor a valóságtól, kötelezettségektől,felelősségtől való menekülésben nyilvánul meg, hajlamos az általa elképzelt álomvilágba merülni. Fejlett intuícióval és gazdag fantáziával van megáldva. Pozitív módon a művészetek terén tudja leginkább kamatoztatni, igazán jó író, művész, zenész, színész válhat belőle.
Az igazságtalanságot rosszul tűri, túlérzékenysége lelki, idegi problémákhoz vezethet.Hangulata változékony, a túlzott optimizmusból hirtelen pesszimizmusba válthat. Ha nem képes az élet mindennapi dolgaival megbirkózni, előfordul, hogy különböző függőségekbe menekül, úgymint alkohol, kábítószer, gyógyszer.

ÉRZÉKENY TESTRÉSZEK, SZERVEK: lábfej, boka, nyirokrendszer.

TÁPLÁLKOZÁS, ÉLETMÓD: A lábfejek érzékenysége miatt gondosan meg kell válogatnia cipőit. Gyakori az étel- és gyógyszerallergiák megjelenése.
El kell kerülnie az allergiát okozó ételeket, mivel szervezete meglehetősen érzékenyen reagál. A tej és tejtermékek hurutképző hatásuk miatt ellenjavalltak számára. Minél kevesebb fehérje fogyasztása javasolt, proteinforrásként a hal lehet az egyik legjobb megoldás. A citrom-, alma- és az áfonyalé segítenek az ödéma megszüntetésében. Gumósok közül az édesburgonya lehet kiváló szénhidrátforrás.
Jótékony zöldségei között szerepel a padlizsán, a spárga, a zeller, a zsenge zöldborsó és póréhagyma, mivel vizelethajtó tulajdonsággal rendelkeznek. Fokozottan ügyelnie kell mentális egészségére is, és kerülnie kell a függőséget okozó anyagokat.

EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK: lábfej deformitása, bütyök, lábízületekkel kapcsolatos problémák, nyirokcsomó duzzanatok, autoimmun betegségek, parazitafertőzések, depresszió, függőség, méreganyagok felhalmozódása, gyenge immunrendszer,álmatlanság, gyógyszerérzékenység

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.