Karma a családban

Ezt a nagyon izgalmas témát régóta figyelem az elemzéseknél. A hozzám fordulók gyakran „megnézetik” gyermekeik horoszkópját, esetleg szüleikét, ha problémás a kapcsolat.

Az esetek 95%-ában az összevetésnél a karma tengely így vagy úgy érintett.

A legnyilvánvalóbb, ha bolygó áll együtt a felszálló vagy leszálló Holdcsomóponttal, ez lehet úgy is hogy a gyermek Holdcsomópontjánál áll a szülők bolygója vagy fordítva, a szülők valamelyik Holdcsomópontjánál áll gyerekük bolygója. A gyors mozgású bolygók közül a Nap és a Hold együttállása a legkiemelkedőbb. Jobban „szeretjük” ha a felszállóval áll együtt a bolygó, de természetesen ez sem jelenti azt, hogy mindenképpen jó kapcsolat lesz a szülő és a gyerek között, ahogy a leszállóval álló bolygók sem feltétlenül jelentenek rosszat.

Például, amikor a Nap áll a felszálló Holdcsomóponttal együtt, azt mondjuk, hogy, az apa segíti a szülöttet, hogy vállalt feladatát beteljesítse, de lehet ez olyan módon is, hogy az apa folyton bírálta a szülöttet, ami őt többre és többre sarkallta, mert az apának szeretett volna mindig bizonyítani. Ebben az esetben a felszállóval álló Nap nem jelent felhőtlen kapcsolatot az apával, de így vagy úgy ösztönzi a szülöttet.

Az együttállás mellett a kvadrát is fontos szerepet kap. Nemrégen néztem egy újszülött horoszkópját, ahol a Nap pontosan kvadrátban volt a karma tengelyével.  A története az volt, hogy amikor kiderült, hogy ő úton van, az apuka nem vállalta és megszakította a kapcsolatot az édesanyával, de végül a születése előtt mégiscsak visszatért, vállalva a kisfiú felnevelésének felelősségét.

Még egy lehetséges összefüggés, ha a karma tengelyek megegyeznek, például mindkettőjüknek Bika felszálló és Skorpió leszálló tengelye van vagy ugyanaz a tengely, de fordítva, tehát az egyiknek a Bika a felszálló a másiknak Bika a leszálló.

Ezen kívül az is előfordul, hogy házhelyzetben hozza analógiában a másik jegyhelyzetét. Ilyen például a két fiam esete, az egyiknek 12. házas leszállója a másiknak Halak leszálló Holdcsomópontja van, de ide kapcsolódik az én karma tengelyem is, ami szintén 6-12-es.

Persze vannak ezen kívül egyéb jelölők is, de az előbb felsoroltak a leggyakoribbak és első ránézésre legszembetűnőbbek.

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy milyen karmád van a szeretteiddel, akkor ebből az

e- kiadványból megtudhatod, amit most akciósan vásárolhatsz meg február 10-ig a következő linken:

Mindent a Holdcsomópontokról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.