“Karmikus” kapcsolatok

kapcsolat

A Holdcsomópontok vizsgálata két ember képletének összevetésekor a kapcsolatról érdekes információkat szolgáltat. A szinasztriában mindig erős kapcsolódást jelent, ha az egyik személy bármelyik Holdcsomópontja együtt áll a másik személy valamelyik bolygójával. Ezeket szokták „karmikus” kapcsolatoknak is nevezni. Ez nem feltétlenül jelent, romantikus szerelemi kapcsolatot, vizsgálhatunk baráti, szülői vagy munkakapcsolatokat is. Ha a felszálló Holdcsomópontunkhoz kapcsolódik egy másik személy bolygója, akkor ő olyan irányba terel minket, amerre haladnunk kell, vagy segít, útmutatást ad, tanít vagy támogat azon a területen ahol fejlődésünk szükséges. Ezt nem feltétlenül éljük meg kellemesnek, főleg akkor, ha túlságosan ragaszkodunk a leszálló megszokásaihoz. Ezek az emberek, akiknek egy vagy több bolygója együtt áll a felszálló Holdcsomópontunkkal, olyan jellemvonásokkal és tulajdonságokkal rendelkezhetnek, melyekből sokat tanulhatunk.

Ha a leszállónkkal áll együtt egy másik ember bolygója, akkor azonnal ismerősnek, hasonlónak fogjuk őt érezni, mintha mindig is ismertük volna. Viszont idővel ez a kapcsolat terhessé, kellemetlenné válhat számunkra, olyan helyzetekbe, mintákba húzhat vissza minket, melyektől inkább távolodnunk kellene. Addig nem tudunk továbbhaladni célunk, felszálló Holdcsomópontunk felé, amíg meg nem oldottuk azokat a témákat, melyeket ez a kapcsolat felszínre hozott bennünk. Főleg akkor, ha a kapcsolatban résztvevő egyik személynek múltbéli „tartozása” van a másik felé, ilyenkor kifejezetten kellemetlenné válhat a viszony. Sokszor akkor véget is ér egy kapcsolat, amikor beteljesítette célját. Kicsit hasonlít a szaturnikus kapcsolódásokra, melyeket szintén sorsszerűnek élhetjük meg, de nehézségeket és kihívásokat hozhat. A leszálló Holdcsomópontos kapcsolatnak nem feltétlenül kell nehéznek lennie, attól függ, hogy milyen volt előző életekben a viszony, maradtak-e áthozott megoldandó problémák.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy a te életedben  és kapcsolataidban mit jelentenek a Holdcsomópontok szeretettel várlak a 2016. január 23-án a Workshopomon!

http://asztrokinez.hu/oktatas/

Jelentkezés: Dr. Kovács Imola 70/3120926

asztrokinezbp@gmail.com

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.