ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) vonatkoznak a Dr. Kovács Imola egyéni vállalkozó (továbbiakban: Üzemeltető) által tett ajánlatokra, oldalain megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítésére, szolgáltatások nyújtására személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokra, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatásra. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen ÁSZF feltételeit, amely folyamatosan elérhető az Üzemeltető oldalain. Fenntartjuk magunknak a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Kötelezőnek ismerjük el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben olyan kérdésed lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írd meg nekünk drkimola@gmail.com címre.

Dr. Kovács Imola (továbbiakban: Szerző) ezúton fenntartja a jogát arra is, hogy az általa közzétett írások, cikkek, kiadványok együttesen értelmezendőek. A Szerző nem felel semmilyen olyan hibáért vagy hiányért, melyek abból fakadnak, hogy az általa teljes terjedelemben közzétett eredeti írásokat önkényes és a Szerző engedélye nélküli rövidítés miatt a felhasználók esetleg hibásan alkalmazzák. Az itt írottakon kívüli minden egyéb felhasználáshoz hozzájárulásokat mindig írásban kell megtenni, a felhasználást megelőzően. A fizetendő szolgáltatási díjak nem tartalmazzák a szerzői tartalmak felhasználásának díját. Erre nézve a felek külön megállapodást kell, hogy kössenek. A jelen ÁSZF alapján a Szerző hozzájárulása – bármilyen nem várt esetleges értelmezési vita esetén – díjkötelesnek tekintendő.

 

Szerzői jogok

A Jogtulajdonos, mint Szerző rendelkezik valamennyi, a honlapon elérhető tartalom szerzői, szellemi jogával. Ez kifejezetten kiterjed a szerzőség feltüntetésének jogára, valamint valamennyi, a Szerzői jogi törvény és Polgári törvénykönyv által biztosított szellemi, vagyoni és nem vagyoni szerzői jogokra is. A Szerző ezúton közli a Megrendelőkkel, hogy nem járul hozzá ahhoz, hogy bármely a honlapról kiadványként megjelenő szellemi alkotását harmadik személyek ellenérték és engedély nélkül, valamint szerzőségének feltüntetése nélkül hasznosítsák. A Szerző kizárólag ahhoz járul hozzá, hogy a Megrendelő/vásárló a szerző anyagait saját, személyes magáncéljára használja. Bármilyen vitás helyzet, félreérthető kommunikáció esetén úgy kell tekinteni a jelen szerződési feltételek alapján, hogy a Szerző valamennyi félreértelmezett vagy nem egyértelmű nyilatkozata kizárólag olyan tartalmat jelenthet, amelyben a Szerző nem járul hozzá engedély nélkül és ellenérték nélkül történő üzleti célú felhasználáshoz, átvételhez, és bármilyen célú többszörözéshez vagy értékesítéshez sem. A használati kötbér összege (a kiadványok harmadik személyek általi, ellenérték és engedély nélküli, valamint szerzőségének feltüntetése nélküli jogtalan felhasználása esetén felhasználásonként a mindenkori teljes kiadvány kétszeresének megfelelő összeg. Másolásnak minősül és a kötbért megalapozza legalább egy bekezdés szó szerinti vagy nagyban hasonló módon történő átvétele (pl. egyes szavak, kötőszavak cserélésre más szóra, a szöveg egészének átszerkesztése nélkül).

Amennyiben Te is azt észleled, hogy az asztrokarma anyagait másolják, vagy általa nem engedélyezett módon bárhol értékesítik, kérjük, segítsd a szerzőt jogai védelmében és értesíts bennünket a lenti e-mail címen, hogy mielőbb lépéseket tehessünk a jogtalan másolók ellen.

Rendelési feltételek

E-kiadványok esetében a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, tehát a megrendelő köteles a megrendelt elektronikus terméket vagy szolgáltatást kifizetni. Erre a szerződésre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Off-line tréningek, konzultációk esetében a megrendelő űrlap kitöltésével a megrendelő szintén köteles a terméket vagy szolgáltatást kifizetni. Amennyiben a fizetés nem történik meg határidőn belül, akkor a rendelést töröljük, és helyedet másnak adjuk át.

 

A szerződést minden esetben a megrendelő űrlap kitöltésével Dr. Kovács Imola egyéni vállalkozóval kötöd, melynek adatait lentebb találod.

A honlap üzemeltetőjének, mint Jogtulajdonosnak, Szerzőnek és adatkezelőnek az adatai:

Dr. Kovács Imola

Egyéni vállalkozó

2253 Tápióság Ady Endre u.4.

Adószám:77989473-1-33

NAIH-86103

E-mail cím: drkimola@gmail.com

Weboldal: www.asztrokarma.hu