Bemutatkozás

imola_prfil

A családi hagyományt követve 2000-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen gyógyszerész diplomát szereztem. Sok-sok beteggel találkozva és beszélgetve elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy milyen egyéb módon tudnék segíteni az embereknek a hagyományos gyógyszeres terápián túl.

Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem elég a fizikai tüneteket enyhíteni, hanem az embert test-lélek-szellem egységeként kell kezelni.

Tanultam asztrológiát, diapozitív stresszoldást, kineziológiát, homeopátiát, és még sok egyéb módszert, melyekben megtaláltam ezt a szemléletet. Szívesen alkalmazom bármelyik módszert, amire éppen az adott embernek szüksége van.

Asztrológiai ágak közül a legnagyobb hangsúlyt a karma és az egészségügyi asztrológiára fektetem. A horoszkópelemzésre úgy tekintek, mint önismereti eszközre, ami képes feltárni erősségeink, gyenge pontjaink, lehetőségeink és különböző célok eléréséhez megfelelő időminőséget. “A nem értelmezett horoszkóp olyan, mint egy át nem vett küldemény”, ami fontos információkat, kulcsokat tartalmaz fejlődésünk segítésére.

Minden nap örömmel tölt el, amikor láthatom, hogy emberek megszabadulnak érzelmi terheiktől, ismét önmagukra találnak, képessé válnak új, szabad választásokat hozni és fejlődni életük olyan területein, ahol korábban esélyét sem látták!