Bemutatkozás

bty

A családi hagyományt követve 2000-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen gyógyszerész diplomát szereztem, majd ezt követte egy közgazdasági diploma. Az évek során a fizikai tüneteken túl egyre inkább a lelki-szellemi háttér kezdett el foglalkoztatni, ami megkerülhetetlen a gyógyuláshoz, legyen szó a test gyógyulásáról, kapcsolataink javításáról vagy akár a pénzügyi helyzetünk rendbetételéről.

Rengeteg módszert és technikát sajátítottam el,  végül kettő maradt, ami számomra igazán működik és áttörést hozott, az egyik az  asztrológia, ezen belül is a karmaasztrológia (a megelőző életeink és generációs programjaink hatása a jelenlegi életünkre)

Az asztrológia által megértettem a miérteket az élet történéseire, a miérteken túl azonban még mindig kerestem a választ, a „Hogyan oldhatnám ezt meg?” kérdésre, ami az egyik leggyakoribb kérdés az asztrológiai tanácsadás végén.

Ekkor talált rám az Access Consciousness rendszere, ami fénysebességgel változtatott meg olyan helyzeteket mind a saját életemben, mind másokéban, amikről már elképzelni sem tudtunk, hogy lehetséges.

Az egyik eszköze az Access Bars kezelés, ami a fejen lévő 32 pont érintésével történik. Ezen pontok mindegyike egy-egy életterülethez rendelhető, melyek érintésével az adott területen lévő gátak, blokkok feloldása válik lehetővé. A kezelés hatása olyan, mintha egy számítógépben átírnák a programokat, melyekkel folyamatosan újra és újra ugyanazokat az élethelyzeteket és kapcsolatokat teremtettük.

A kezeléssel újra elérhetővé válik az öröm, a béke és a könnyedség választása az életben!

Szeretettel várlak asztrológiai tanácsadásra, Access Bars kezelésre!

Imola