Chiron a KOS jegyébe lépett

227ee509c5e3e38ce616f7650340cf52

Ma 10:10 perckor a Chiron belépett a Kos jegyébe, ahol utoljára 1968. 04. 01-1977. 03. 28 között járt. (kis időt a Halakban és a Bikában is eltöltött ebben az időszakban)

A Chiron pályája a Kos jegyében található a legmesszebb a Naptól és legközelebb az Uránuszhoz, ebben a jegyben tölti a legtöbb időt is. Egészen 2027.04.14-ig a Kosban fog tartózkodni, két időszak kivételével (2018. 09. 26-2019. 02. 17 Halak, 2026. 06. 19-2026. 09. 17 Bika)

A Halak jegyében járva olyan témákat hozhatott felszínre a Halak jegyében kezdődő háznak megfelelő életterületen, mint a megtévesztés, kihasználás, árulás, illúzió és mély érzelmi sérülések. Felszakadhattak régi sebeink vagy szerezhettünk újakat is ebben az időszakban. Ezzel együtt felhívta a figyelmet a feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra. Saját magunk és mások elfogadására, régi sérelmek elengedésére és a megbocsájtásra. Szembesülhettünk különböző szerep mintáinkkal például áldozati, mártír szerepünkkel vagy akár függőségeinkkel is.

A Kos időszak azoknak kiemelten fontos, akiknek a radix Chiron a Kos jegyében található. Nekik ún. Chiron visszatérésük lesz, ami 50 éves korukban érkezik el.

A Chiron tranzit hatása megnyilvánulhat konkrét, sokkoló eseményekben, betegségben, konfliktusban, de „csak” belső feszültséget is okozhat. A chironi gyógyulás egy folyamat és nem egy egyszeri történés. Remélhetőleg azok, akinek visszatérésük lesz, mostanra a sok tapasztalatból bölcsességre tettek szert és sikeresen szembenéztek az eredeti traumával és az abból származó fájdalmas eseményekkel, elfogadták őket és megbékéltek velük. Jó esetben képessé váltak a Kos energia egészséges és harmonikus expressziójára, azon az életterületen, melyet a Chiron házhelyzete jelöl. Ilyenkor lehetnek már igazán nagy segítségére a többi embernek, aki hasonló problémákkal küzdenek, ekkor teljesedhet ki a Chiron különleges gyógyítói és tanítói tehetsége.

A Chiron Kos jegyében történő tranzitja még azok számára jelentős, akiknek a Chiron vagy több bolygó, Holdcsomópont a Kos, Mérleg (szembenállás), Bak (kvadrát), Rák (kvadrát) jegyében található.

A Chiron tranzitjának hatása nagymértékben függ attól, hogy ellenállunk-e az általa felhozott témáknak vagy szembenézünk vele és próbálunk együttműködni. Ha inkább tagadásba menekülünk, akkor gyengének és kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat vagy harcolunk ellene és túlkompenzáljuk „gyengeségünket” azon a területen.

Ha a Kos jegyében kezdődő háznak megfelelő életterületen harmonikusan tudjuk élni a Kos energiát, akkor azon a területen bátrak, határozottak, kezdeményezők, öntudatosak magabiztosak vagyunk és az egészséges önérvényesítés nem okoz problémát.

Ha ez nem így van, akkor a Kos Chiron tranzitja olyan eseményeket hoz számunkra, melyek azt segítik (még ha fájdalmas is), hogy ki tudjuk megfelelően állni magunkért ezen a területen, vagy ha túl agresszívak, meggondolatlanok és önzők voltunk, akkor ennek a korrekciójára hívják fel a figyelmet.

Ha a Chironról többet szeretnél tudni, itt meg tudsz vásárolni egy 72 oldalas pdf. anyagot:

Chiron a horoszkópban

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.