NYILAS ASZCENDENS 2015-2017

Azoknak, akiknek az egyes házuk csúcsa a Nyilas jegyébe esik, vagyis Nyilas az aszcendensük, az elmúlt két évben a Szaturnusz a 12. házban tartózkodott, befejezve ezzel egy nagyjából 29 éves ciklust. Amelyik horoszkóp ház felett a Szaturnusz aktuálisan átvonul, azon az életterületen nézünk szembe a legnagyobb kihívásokkal, leckékkel és feladatokkal.

A 12. ház az utolsó a horoszkóp körén, a befejezés, a lezárások területe, ezért amíg a Szaturnusz ebben a házban tranzitált, az új tervek, elhatározások kevésbé tudtak materializálódni, mert még az elengedésen, a lezáráson volt a hangsúly. Ekkor vált időszerűvé a nem működő kapcsolatok, munkák befejezése, túlhaladott elképzelések elengedése.

Ezért a Nyilas aszcendensűeknek az elmúlt 2-3 évben sokszor érezhették, hogy hiába voltak új terveik, hiába fektettek bele rengeteg energiát, a megvalósulás blokkolva volt vagy nem sikerült olyan mértékben, mint szerették volna.

A Szaturnusz jelenti a dolgok megvalósulását, fizikai formába öntését, ami a 12. házban, az illúziók, az anyagon túli világ házában nem egyszerű, ezért ütközhetett nehézségekbe elképzeléseik megvalósulása az elmúlt években. Ebben az időszakban sokan inkább még a háttérben, a „színfalak mögött” dolgoztak, információt, adatokat gyűjtöttek az új terveikhez, új munkájukhoz, vállalkozásukhoz, de az erőfeszítések eredménye kevésbé volt látható.

Amíg a Szaturnusz a 12. házban járt a Nyilas aszcendensűek találkozhattak különböző egészségügyi nehézségekkel, akár kórházi kezeléssel. Mivel a 12. ház uralja az alvást is, alvási problémák is megjelenhettek, sokszor érezhették magukat erőtlennek, fáradtnak a 29 éves ciklus vége felé.

Szaturnusz a karma bolygója, nem különben a 12. ház, ezért a kettő együtt hozhat olyan eseményeket, amit most csak „elszenvedünk”, de tetteinkkel előzőleg alapoztuk meg. Úgy érezhettük, hogy az események kimenetelére kevés befolyással voltunk.

Ahogy a Szaturnusz belépett a Nyilas jegyébe (2014. december 23.) lassan véget ér az előző évek blokkolt időszaka és megkezdődhet az új, 29 éves ciklus. A hátráltatás érzése után végre változások indulhatnak meg, ami nem azt jelenti, hogy ez a pár év könnyű lesz.

Az elkövetkező nagyjából három év, amíg a Szaturnusz az aszcendens jegyében tartózkodik, meghatározza az elkövetkező majdnem 30 évet!

Nem mindenki fogja azonnal érezni a Szaturnusz hatását. Sokan csak akkor, amikor a Szaturnusz az Aszcendensük fokának közelébe ér, vagyis akiknek az aszcendense a Nyilas első pár fokára esik, már 2015 elején érezhetik hatását. Akiknek a 25-30 fok között van, azok sokszor inkább csak a tranzit vége felé 2016-2017-ben.

Szerencsére az Oroszlánban tartózkodó Jupiter, trigont vet a Nyilas aszcendensre, ami egyelőre segíti az optimizmusuk fenntartását, még mielőtt a Szaturnusz hatásai érezhetőek lennének. Jelenleg a Jupiter retrográdban (látszólagos hátráló mozgás) van, de 2015.április 9-én direkt mozgásba vált az Oroszlán 12. fokán, így ekkor a Nyilas 9.-15. fokán levő aszcendensűek élvezhetik legjobban áldásos hatását. Azt követően fokozatosan, egészen augusztus 11-ig, a Nyilas 15-30 fokán levő aszcendensűek is.

A három éves időszak során még egyszer elhagyja a retrográd Szaturnusz a Nyilas jegyét és rövid időre még visszatér a Skorpió jegyébe (2015. június 15.-szeptember 18.)

A Szaturnusz tranzitja az aszcendens jegyében kemény, kitartó munkát kíván tőlünk, sokszor úgy érezhetjük, hogy mindez túl sok nekünk. Túl sok munka, túl nagy felelősség, túl nagy nyomás és legszívesebben feladnánk. A Szaturnusz vizsgája a felelősségvállalásról, a felnőtté válásról szól, „teszteli” hogy mennyire vagyunk elkötelezettek, kitartóak.

Viszont ebben a nagyjából három évben tehetünk a legtöbbet az elkövetkező 29 év megalapozására, használjuk ki! Azonban ne akarjunk túl gyorsan túl messzire érni, szépen lassan, kitartóan lépésről-lépésre haladjunk.

Ha nem adjuk fel a nehézségek ellenére sem, a  Szaturnusz megjutalmazza a befektettet energiát, a kitartó fáradozást. Az is előfordulhat, hogy munkánk igazi gyümölcsét csak akkor tudjuk learatni, amikor majd a Szaturnusz kilép az aszcendens jegyéből.

Ebben az időszakban gyakori a gyermekvállalás, új munka, új kapcsolatok, házasság, új tanulmányok, új vállalkozás. Érzelmileg megterhelő időszak lehet, magányosnak, túlterheltnek érezhetjük magunkat. Túlzottan szigorúak, kritikusak lehetünk magunkhoz, kissé sötéten láthatjuk a dolgokat, a megszokottnál komolyabbak és visszahúzódóbbak lehetünk.

Mivel az 1. ház jelöli a horoszkópban a fizikai testünket, ezért fontos az elkövetkező időszak egészségünk szempontjából is. A Szaturnusz tranzitja alatt kiemelten figyelnünk kell testünk jelzéseire, hogyan bánunk vele, megfelelően tápláljuk-e, mozgunk-e eleget. Ebben az időszakban elkezdhetjük érezni a korunkat. Ízületeinkre, fogainkra kifejezetten ügyeljünk.

Hallgassunk testünk jelzéseire, legyünk fegyelmezettek, mértékletesek, de ne essünk át a ló túl oldalára sem, ne legyünk túl szigorúak saját magunkhoz, próbáljuk időnként lazítani is.

Előfordulhat fogyás is ebben az időszakban, annak ellenére is, ha nem teszünk tudatosan semmit érte. Akik súlyfelesleggel küzdenek érdemes kihasználniuk ezt a periódust, mert erőfeszítéseik sokszorosan megtérülnek most. Ha odafigyelnek étkezéseikre, rendszeresen mozognak, komoly súlyfeleslegtől lesznek képesek megszabadulni. Azonban ne számítsanak hirtelen nagy fogyásokra, szépen fokozatosan fog „leolvadni” a felesleg.

Bár sokan félnek a Szaturnusz hatásaitól, azonban a legnagyobb eredményeinket és sikereinket is neki köszönhetjük, ha hajlandóak vagyunk megdolgozni érte és nem adjuk fel nehézségek esetén sem!

Személyes érintettségem miatt (Nyilas aszcendens) a tanácsért hozzám fordulók 90%-a „véletlenül” Nyilas aszcendensű, ezért döntöttem úgy, hogy írásban is összefoglalom, minden „sorstársam” számára!

Ui: A leírás nagy része vonatkozik a Nyilas Holddal és kisebb mértékben a Nyilas Nappal rendelkezőkre is.

214 thoughts on “NYILAS ASZCENDENS 2015-2017

 1. FERENCZ RENÁTA szerint:

  szeretném megtudni az aszcendensemet. köszönöm 1977 04 25 22 50 perc

  1. Zsuzsi szerint:

   1967 07 08 16:45
   koszonom

   1. Imola szerint:

    Kedves Zsuzsi!

    A születési hely is kellene.

    Imola

 2. angita szerint:

  Kedves Renáta!
  Nyilas aszcendens.

 3. Anna szerint:

  1973.12.11 Bp reggel 7:05

  1. angita szerint:

   Kedves Anna!

   2016.01.04-2016.11.29-ig 3 fokon belül van a Szaturnusz az aszcendensén.(Ekkor érezhető legjobban)
   Viszont többszörösen érintett, mivel a Napja és a felszálló holdcsomópontja is a nyilas jegyében található.
   Pontos együttállás aszcendenssel: 2016.02.05, 2016.05.14, 2016.11.02.
   Nappal:2016.12.12.
   Felszálló holdcsomóponttal: 2017.12.08.

 4. Emil szerint:

  Szeretettel köszöntelek
  Kérem szépen a pontosítást, nyilas aszcendensemre. 1951.07.08.
  17 óra körül (plusz-mínusz 10 perc) születtem. Előre is köszönöm szépen.
  A blokkokat éreztem eddig, most jóvoltából az okát is megtudtam. Szeretném tudni mikor élvezhetem a Szaturnusz és Jupiter támogatását, életem alakítása a cselekedeteim összehangolása érdekében. Hangsúlyozni szeretném azért panaszra elégedetlenségre semmi okom. Hálás vagyok az eddigi fejleményekért. (tervem: költözés, új életmód kialakítása)
  Még egyszer köszönöm szépen, szeretettel és tisztelettel Emil

  1. Emil szerint:

   Elkerülte figyelmemet, így utólag közlöm : Budapesten születtem.

  2. angita szerint:

   Kedves Emil!

   A Jupiter támogatását ebben az évben leginkább áprilisban-májusban érezheti.A Szaturnuszt csak kicsit később 2 periódusban 2015.11.26-2016.01.24 és 2016.05.24-10.21.(Ekkor lesz 3 fokon belül)
   Pontos együttállások:2015.12.24., 2016.07.18., 2016.09.08.
   A költözés és az új életmód nagyon aktuális, gratulálok a pozitív életszemléletéhez.Az egészséges táplálkozására kiemelten figyeljen.
   Minden jót kívánok!

   1. Emil szerint:

    Nagyon szépen köszönöm.

 5. Judit szerint:

  Köszönöm! Nyilas Asc. 5 fokon.

  1. angita szerint:

   Kedves Judit!

   Két periódusban lesz 3 fokon belül a Szaturnusz az aszcendenshez képest.(Leginkább érezhető)
   2015.01.12-2015.05.17 (Ebben a szakaszban nincs teljes egzakt együtt állás, de majdnem eléri 03.12-én)
   2015.10.12-2015.12.04 Pontos együtt állás: 2015.11.08.

 6. Sárkánylány szerint:

  Köszönöm a cikket! Nekem a 6-os házam kezdődik nyilasban. De érzem is a Szaturnusz hatását. Elkezdtem dolgozni külföldön tavaly novemberben, nagy felelősség, kicsit túlvállaltam, vagy bevállaltam magam. Az ilyen bevállalás tetszik a Szaturnusznak, úgy olvastam. Próbálok az egészségemre is jobban figyelni. Ezen a területen mire kell még figyelnem? Köszönöm!

  1. angita szerint:

   Kedves Sárkánylány!

   A 6. ház elsősorban a munka és az egészség területe.Ezen a két területen kell rendet teremteni.Ha ezeken a területeken nehézségek merülnek fel, akkor felül kell vizsgálni az eddigi hozzáállást.
   Igen a Szaturnusz szereti a felelősségvállalást és a kitartást, de véget vet az ideje múlt dolgoknak is.
   Ez a szokások, az életmód és a mindennapi rutin területe is, ezért fontos, az egészséges szokások és életmódot kialakítása (ha eddig nem sikerült volna).
   A Szaturnusz uralja az időt is ezért lényeges a napirend, az időbeosztás, fontos megtervezni és újragondolni, hogy mire mennyi időt szánunk naponta. Ha ebben az időszakban felmerül egészségügyi probléma, az legtöbbször életmódváltással megoldható.

   1. Sárkánylány szerint:

    Köszönöm szépen!

 7. Györkös Gábor szerint:

  Szia Angita!
  Szeretném megtudni, hogy a Szaturnusz mely időszakokban érinti majd az aszcendensemet .
  Pécs 1976.11.26. 7:30
  Köszönnöm Szépen!
  Györkös Gábor
  Minden jót !

  1. angita szerint:

   Kedves Gábor!

   A Nyilas Nap miatt már januártól érezheti a Szaturnusz hatásait, február 11-én pontosan együtt állt a Napjával.
   Szaturnusz két periódusban lesz az aszcendensénél 3 fokon belül:
   2015.11.12-2016.01.03 és 2016.06.28-09.27
   Egzakt együttállás csak egy lesz: 2015.12.07.

 8. Gyöngyi szerint:

  Szeretném tudni mikor lesz jó nekem : ) 1973 11.02 Budapest reggel 9.08 perc
  köszönöm

  1. angita szerint:

   Kedves Gyöngyi!

   2 periódus lesz, amikor a Szaturnusz 3 fokon belül tartózkodik( ekkor érezhető leginkább a hatása) és egy pontos együttállás.
   2015.11.13-2016.01.04
   2016.06.25-09.29
   Egzakt együttállás:2015.12.08
   Kiemelten fontos még a Szaturnusz együttállás a felszállóval és a Vénusszal:2017.12.18. (és az azt megelőző egy hónap)
   És tényleg jókat ígér! 🙂

   1. Gyöngyi szerint:

    Nagyon Szépen Köszönöm 🙂

 9. Móczás Andrea szerint:

  Szeretném megtudni az aszcendensem 1979.11.23. 19:30 köszönöm

  1. angita szerint:

   Kedves Andrea!
   Rák aszcendens, de a Nyilas Nap miatt érezheti a hatását.Legjobban 2014.12.23-2015.06.15 és 2015.09.18-10.30. között.

 10. Tupi Éva szerint:

  Kedves Imola,
  1968. augusztus 30.-án 14.00. órakor születtem Balassagyarmaton, Nyilas az aszcendensem és a holdjegyem is. Előre is köszönöm a segítségét a több figyelmet igénylő időpontok kiszámításához.
  Tisztelettel: T. Éva

  1. angita szerint:

   Kedves Éva!

   A Hold miatt már 2014.12.23 óta érezhető lehet a hatás.
   3 pontos együttállás a Holdjával( harmadik a legfontosabb): 2015.01.06.,2015.05.26.,2016.10.05.
   2 periódusban lesz az aszcensensénél 3 fokon belül a Szaturnusz, közben 2 pontos együtt állás.
   2016.01.23-2016.05.30 együttállás:2016.03.23.
   2016.10.22-2016.12.15 együttállás:2016.11.19.

   1. Tupi Éva szerint:

    Kedves Angita!
    Gyors és segítőkész válaszát nagyon köszönöm :)!

 11. Krisztina szerint:

  Gyulán, 1971. március 20.-án éjszaka 0 óra 30 perckor születtem. Halak horoszkóp, nyilas aszcendenssel tudtommal.Kérem válaszát, hogy a Szaturnusz mikor érezteti hatását aszcendensemre?

  1. angita szerint:

   Kedves Krisztina!

   Mivel a Holdja is Nyilasban van ezért “duplán” érintett a Szaturnusz tranzitban.
   Aszcendenstől 3 fokon belül lesz a Szaturnusz:2016.01.15-2016.06.10 pontos együttállás: 2016.02.23 és 04.26.
   2016.10.13-2016.12.08 pontos együttállás: 2016.11.12.
   Holdtól 3 fokon belül a Szaturnusz a következő időszakokban lesz:2017.01.27-2017.06.19 pontos együttállás:2017.03.10 és 2017.05.03.
   2017.10.27-2017.12.19 pontos együttállás:2017.11.25.

   1. Krisztina szerint:

    Köszönöm válaszát!

 12. Kovács Zsolt szerint:

  Érdeklődnék az aszcendensem felől:
  1976.12.10.-én 01óra Pécs.
  Köszönöm.

  1. angita szerint:

   Kedves Zsolt!

   Szűz aszcendense van, de a Napja és két másik bolygója is Nyilasban van (a horoszkóp egy nagyon kiemelt helyén), ezért 2016. februárjától egészen decemberig érezheti a Szaturnusz hatásait. (Pontosan 2016.12.03-án áll együtt a Napjával)
   2017. augusztus-szeptember is fontos időszak lesz.

 13. Major Csabané szerint:

  Én nyilas vagyok nyilas aszcendessel erre tudna irni utmutatast

  1. Imola szerint:

   Kedves Böbe!

   A cikkben leírtak “duplán” is vonatkoznak Önre.Pontos születési időpont(óra, perc) és hely kell ahhoz, hogy az elkövetkező évek fontosabb időpontjai meg tudjam nézni.

 14. zita szerint:

  Kedves Krisztina!

  Nekem is nyilas ascendensem van, még a 12 házban tranzitál.
  Megnéznéd nekem ha van időd, miféle problémákkal kell szembenéznem ez idő tájékán? jelenleg úgy érzem nincs erőm, és fáradt vagyok mindenhez. 1968.12.30. reggel 5.40 perc Pécs
  köszönöm

  1. Imola szerint:

   Kedves Zita!

   A Jupiter áprilisban és májusban trigont vet az aszcendensedre, ami segíteni fog, hogy az erőd visszatérjen!
   Családra, szülőkre, ingatlanra figyelj a szaturnuszi időszakban.
   2015.12.21-2016.11.16-ig lesz 3 fokon belül a Szaturnusz (általában akkor a legintenzívebb a hatása).
   Pontosan együtt fog állni az aszcendenseddel 3-szor: 2016.01.19, 06.04. és 10.18.

 15. Matula Jánosné szerint:

  Szeretném megtudni az aszcendensem.1960.12.01 0 óra30p-kor születtem Salgótarjánban!Köszönöm válaszát!

  1. angita szerint:

   Kedves Gabi!

   Az aszcendense Szűz, de a Nyilas napja miatt érezheti a hatását. Legjobban a következő időszakokban: 2015.11.15-2016.01.01 és 2016.06.23-2016.10.02

 16. Bártfai Csilla szerint:

  Szia! 🙂
  Én tudom, hogy Nyilas-aszcendensem van. De a születésnapom: Salgótarján, 1980.11.18., 9 óra 35 perc.
  Válaszodat előre is köszönöm!

  1. Imola szerint:

   Kedves Csilla!

   2 időszakban lesz 3 fokon belül a Szaturnusz az aszcendensednél. Három pontos együttállás lesz, ebből kettő nagyon közel.(retrográd mozgás miatt)
   2017.01.30-2017.06.16 Egzakt együttállás: 2017.03.16 és 04.27.
   2017.10.30-2017.12.19 Egzakt együttállás:2017.11.28.

   2015. nyarán a Szaturnusz visszalép a Skorpió jegyébe, ami a Napodat fogja érinteni, viszont ekkor vet trigon a Jupiter is az aszcendensedre, ami nagy segítséget jelent.

   1. Bártfai Csilla szerint:

    Köszönöm a választ!
    Még azt szeretném tudni, hogy számomra ebben az időszakban kifog-e alakulni egy hosszútávú párkapcsolat? – amiből akár házasság is lehet..

    1. Imola szerint:

     Kedves Csilla!

     Ebben az időszakban mindenképpen meg van rá a lehetőség…

     Imola

 17. Kata szerint:

  1981.04.28. Budapest 22:20. Előre is köszönöm a válaszát. ☺

  1. Imola szerint:

   Kedves Kata!

   Csak egy pontos együttállás lesz az aszcendenssel: 2015.11.27.
   Két viszonylag rövid periódusban lesz 3 fokon belül: 2015.11.08.-2015.12.30 és 2016.07.23.-09.21.

 18. KISCSAJ szerint:

  Szeretném kérni segítségét
  aszcendensem
  1984.dec.20. 20.32

  1. Imola szerint:

   Kedves Ilcsi!

   Oroszlán az aszcendensed, de 4 bolygód a Nyilas jegyében van, köztük a két legfontosabb a Nap és a Hold, úgyhogy a cikkben leírt Szaturnuszi hatások vonatkoznak rád is az elkövetkező években.

 19. Csorba Nóra szerint:

  Üdvözöllek!
  1987.12.11.Kecskemét 7:19

  1. Imola szerint:

   Kedves Nóra!

   2016.02.13-2016.05.06. és 2016.11.07-2016.12.29. lesz 3 fokon belül a Szaturnusz. Egzakt együttállás:2016.12.03.
   Nagyon sok és fontos bolygód van a Nyilas jegyében, többek között a Napod és a születési Szaturnuszod is, vagyis ún. Szaturnusz visszatérésed is lesz.(A tranzit Szaturnusz visszatér a születési helyére) Nagyon nagyon fontos időszak! A most meghozott döntések hosszabb távon meghatározzák az életed.Kiemelten figyelj az egészséges életmódra és a párkapcsolatra.
   Szaturnusz a Napoddal együtt áll: 2016.12.03.
   Pontos Szaturnusz visszatérések: 2017.01.16. és 2017.07.06.

 20. N. Gyöngyi szerint:

  Szeretném megtudni aszcendensem.1958.12.09.14 óra 30-kor születtem Tabon
  köszönöm
  Gyöngyi

  1. Imola szerint:

   Kedves Gyöngyi!

   Bika az aszcendense, viszont 5 ! bolygója a Nyilas jegyében van, többek között a Napja és a Holdja is.
   A Hold pozíciója miatt már érezheti is a Szaturnusz hatásait.

 21. Elvi szerint:

  Üdvözlöm!
  Szeretnék segítséget kérni,hogy mely időszakokban éri el a Szaturnusz az aszcendensemet.
  Sopron, 1967.dec.14. 07:20
  Köszönettel: Elvi

  1. Imola szerint:

   Kedves Elvi!

   2016.02.03-2017.01.01-ig lesz a Szaturnusz 3 fokon belül az aszcendensnél. Pontos együttállás: 2016.11.27.
   Mivel a Napja is közel van az aszcendenséhez a Szaturnusz azt is érinteni fogja.
   Pontos együttállások a Nappal: 2017.01.01. és 2017.09.16.

 22. Erzsébet szerint:

  1962.07.03. reggeli órákban születtem Szombathelyen….szeretném megtudni az aszcendensemet!
  Köszönettel
  Erzsi

  1. Imola szerint:

   Kedves Erzsi!

   A reggeli órák kevés, legalább egy 20-30 perces intervallumra lenne szükség az aszcendenshez.

 23. Horváth Gabriella szerint:

  szia, tudnál segíteni, mikor érinti a szaturnusz az aszcendensemet? 1974.12.19-én 7.45-kor születtem. Köszi

  1. Imola szerint:

   Kedves Gabriella!

   A születési helyre is szükség lenne.

   Imola

   1. Horváth Gabriella szerint:

    Kedves Imola, Győrben születte. 1974.12.19-én reggel 7.45-kor.Köszönöm!

    1. Imola szerint:

     Kedves Gabriella!

     Mivel az aszcendensen kívül 4 bolygó és a felszálló holdcsomópont(életfeladat) is a Nyilas jegyében van ezért gyakorlatilag az elkövetkező években szinte folyamatosan érezheti a Szaturnusz hatásait.Nagyon fontos időszak! Az egészséges életmódra, rendszeres mozgásra, gerincére, ízületeire kiemelten figyeljen!
     Az Aszcendenshez képest 3 fokon belül 2017.02.09-06.07-ig és 2017.11.06-12.19-ig fog a Szaturnusz tartózkodni.Pontos együttállás csak egy lesz:2017.12.04.

     Imola

     1. Horváth Gabriella szerint:

      Hálás köszönet!!!

 24. Enikő szerint:

  Kedves Angita!
  1978.03.14. kb 23:45 Bp.
  Előre is köszönöm!

  1. Imola szerint:

   Kedves Enikő!

   3 periódusban jár a Szaturnusz 3 fokon belül az aszcendenshez képest.Az egyik már el is múlt.2014.12.23.-2015.02.06. pontosan 2014.12.31-én állt együtt az aszcendenssel.
   A másik kettő: 2015.04.21.-06.14., ezen belül egzakt együttállás:2015.06.02.
   2015.09.15.-10.29., pontos együttállás:2015.09.28

   Imola (Angita)

   1. Enikő szerint:

    Kedves Imola!
    Köszönöm szépen a válaszát.
    Sajnos laikusként nem sokat mond ez nekem, hétköznapi nyelvre lefordítva ez mit jelent, mire számítsak?
    Előre is nagyon köszönöm!

    1. Imola szerint:

     Kedves Enikő!

     Az Szaturnusz hatásainak leírását megtalálja a cikkben.Az időpontok, amiket leírtam arra vonatkoznak, hogy ezek mikor lesznek az Ön életében leginkább érezhetők.
     A Szaturnusz alapvetően vizsgáztatja ebben az időszakban a Nyilasokat, felelősségvállalásból, kötelesség vállalásból, munkából, kitartásból.Felnőttek-e a rájuk bízott feladatokhoz.
     A feladat mindenkinél eltérő lehet, de mivel a Szaturnusz a 2. házat uralja, lehetséges, hogy anyagi jellegű kihívások is lesznek.De lehet ez a párkapcsolat, egészség, szülőkkel kapcsolatos nehézségek,gyerekvállalás stb. is.

     Imola

 25. Lukács Piroska szerint:

  szeretném tudni a Szaturnusz mikor érinti az aszcendensemet . Előre is köszönöm…..Kapuváron születtem 1967 0929 11 óra 52 perckor.

  1. Imola szerint:

   Kedves Piroska!

   Két periódusban lesz 3 fokon belül a Szaturnusz az aszcendenshez képest.
   2015.12.16-2016.02.18 , ezen belül egzakt együttállás: 2016.01.12.
   2016.04.30-2016.11.10, ezen belül kettő pontos együttállás lesz: 06.13. és 10.10.

   Imola

 26. Mónika szerint:

  Kedves Imola!
  En 1974.12.21-en 12:0-kor születtem, Budapesten.

  1. Imola szerint:

   Kedves Mónika!

   Az aszcendens a Kos jegyében van, viszont 3 bolygó, többek közt a Nap és a születési uralkodó Mars is a Nyilas jegyében található.Plusz az életfeladatot jelző felszálló holdcsomópont.
   A Naphoz képest 3 fokon belül 2017.02.20-2017.05.22-ig és 2017.11.16-2017.12.19-ig lesz a Szaturnusz, pontosan a Nappal 2017.12.13-án fog együtt állni.
   A születési uralkodó Marssal pedig egzakt együttállás 2015.11.29-én lesz.

   Imola

 27. csépányi Zoltánné szerint:

  Szeretném meg tudni az aszcendensemet. 2968.11.23. Nyilas vagyok

  1. Imola szerint:

   Kedves Ronica!

   Az aszcendens kiszámításához születési hely és pontos idő (óra, perc) szükséges.

   Imola

 28. Angel szerint:

  Kedves Imola,
  A pontos születési időm: 1980.04.26. 22:02 (Debrecen)
  Milyen időszakban kell odafigyelnem a Szaturnusz Aszcendensemre gyakorolt hatàsára?
  A kisfiam 2008.11.25-én 9:13-kor született (Nyíregyháza). Rá illetve kettőnkre vonatkozóan tudnál mondani, javasolni valamit?
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Angel

  1. Imola szerint:

   Kedves Angel!

   A Szaturnusz hatásait már érezhette január-februárban is, február 14-én állt a Szaturnusz először az Aszcendensen.Érdemes lenne végiggondolni, hogy milyen területeken érezte legjobban a kihívásokat.
   A következő időszak 2015.10.04-11.28-ig lesz, ezen belül pontos együttállás:2015.11.02.
   A kisfiának Bak az aszcendense, viszont az elmúlt pár évben is okozhatott neki nehézségeket érzelmileg a skorpióban járó Szaturnusz , mivel a Holdja a skorpió jegyében áll.
   A Napját viszont a Nyilas Szaturnusz fogja érinteni, ami elsődleges a közösségbe való beilleszkedésben, barátkozásban hozhat feladatokat az elkövetkező években.
   Lehet, hogy túlzottan meg akar majd felelni az elvárásoknak, esetleg túl komolyan veszi a dolgokat.Segíteni kell neki, hogy ne vegye a szívére az esetleges nehézségeket és biztonságos, támogató hátteret nyújtani neki.

   Imola

 29. Szabó Andrea szerint:

  Én is szeretnék segítséget kérni,amit előre is köszönök
  1973.11.15 8:45 Szikszó

  1. Imola szerint:

   Kedves Andrea!

   Elsősorban a 2016-os év lesz meghatározó (2016.01.08-12.02).Párkapcsolat, házasság területe érintett lehet.
   Háromszor áll együtt a Szaturnusz az aszcendenssel, mindig a 3. a legfontosabb.
   2016.02.12, 05.07 és 11.06.
   A felszálló holdcsomópont(életfeladat) is a Nyilas jegyében található, erre a Szaturnusz 2017.12.12-én ér.

   Imola

 30. Szabó Andrea szerint:

  Kedves Imola!
  Köszönöm a válaszát, azt gondoltam a cikk alapján már idén április 9 után várható “esemény”. A felszálló holdcsomópontomat Baknak mondták, én is Nyílasnak néztem.
  A párkapcsolatomban a befejezésen gondolkodom,de az éven a munkahely van az első helyen.Köszönöm még egyszer !
  Andrea

  1. Imola szerint:

   Kedves Andrea!

   Április 9-e után is várható esemény, mert akkor vált előre mozgásba a Jupiter, ami már akkor elég pontos trigont vet az aszcendensére. Ez hozhat nagyszerű lehetőségeket!
   A fenti időpontok a Szaturnuszi hatásra értendők, amikor legerőteljesebben érezhető.A Nyilas felszálló holdcsomópont biztos.
   Imola

 31. Kisildi szerint:

  Kedves Imola!
  1974.08.12-en 16.22-kor szulettem Debrecenben. Szeretnem tudni milyen hatasokra szamithatok a Nyilasban levo Szaturnusztol. Valaszat elore is koszonom!

  1. Imola szerint:

   Kedves Ildi!

   Az aszcendense a Bak jegyében van, ezért a Szaturnusz a 12. ház felett jár, vagyis a cikk elő fele vonatkozik Önre.Külföld aktuális lehet.
   Csak 2017. decemberében lép be a Szaturnusz a Bak jegyébe, akkortól lesz hatással az aszcendensére.
   Imola

 32. Adrienn szerint:

  Kedves Imola!

  1986. 06. 11. 19:27 perckor születtem Balassagyarmaton. Szeretném megtudni, melyik időszakban kell jobban odafigyelnem aszcendensemre? Előre is köszönöm a választ!:)

  1. Imola szerint:

   Kedves Adrienn!

   A Szaturnusz nem csak az aszcendensét fogja érinteni, hanem a születési Szaturnuszát is.Ez az időszak duplán is a felelősségvállalás, felnőtté válás, elköteleződés időszaka!
   2015.10.28-12.19-ig lesz 3 fokon belül a Szaturnusz az aszcenedneshez képest,ekkor szokott legerősebben érződni a hatása.
   2015.11.11-én áll együtt pontosan a születési Szaturnusszal! és 11.23-án az aszcendenssel.
   2016. év végén párkapcsolati téma lehet aktuális.
   Imola

 33. Adrienn szerint:

  Köszönöm a gyors választ! Most alakul egy nagy változás az életemben (költözés, új város, új munka) és október környékén lesz aktuális. Nagyon sokat segített ezzel, így fel tudok készülni és még inkább odafigyelni erre az időszakra. Nagyon szépen köszönöm!:)

 34. T.Eryca szerint:

  Kedvea Imola!
  1,5 hónapja egyik napról a másikra kaptam egy kűlföldi érdekeltségű cégnél munkát /elvállaltam/, több évvel fiatalabb új szerelem bukkant fel hírtelen az életemben.A fentiekre egyáltalán nem számítottam. Mennyire lesz jövője az új munkának és az új szerelemnek? 1975.12.08. 7 .53 Bp, Nyilas nap és nyilas aszcendensem van. Válaszát nagyon köszönöm!!!!

  1. Imola szerint:

   Kedves Eryca!
   Ebben az időszakban az új munka és szerelem tartós és sikeres lehet, bár elképzelhető, hogy hoz egy-két próbatételt magával. Azt tudom javasolni, hogy a következő 2 és fél évben, ha nehézségekbe ütközik, akkor se adja fel. Mindenesetre az nagyon biztató, hogy a Szaturnusz tranzit lehetőségeket hozott! ! A fiatalabb társ abszolút beleillik a horoszkópjába. A Szaturnusz tranzit végére (2017.dec.) mindenképpen kiderül, hogy tartósak lesznek-e. A legfontosabb, a 2016. év végétől 2017.decemberig terjedő időszak lesz! Én bizakodnék… 🙂
   Imola

   1. Eryca szerint:

    Kedves Imola!
    Köszönöm gyors válaszát, nagyon örültem neki. :-))))

    1. Teryca szerint:

     Kedves imola!
     Köszönöm a tanácsokat, most kezdek bele a vallakozasomba. Nekem a Szaturnusz eddig csak lehetőséget hozott. Köszönöm a biztató szavakat. ?

   2. Teryca szerint:

    Kedves Imola!
    Még 1x köszönöm gyors válaszod! A benne írt Szaturnuszi lehetőségre szeretném megosztani Veled, hogy “nagy fába” szeretném vágni a fejszémet. Egyik napról a másikra eldöntöttem, hogy vállalkozni fogok. Az eddigi kényelmes életemet felcserélem egy kockázatokkal teli nyüzsire :-). Úgy érzem, hogy ezt kell csinálnom, mert ezen az úton van a jövőm. Köszönöm a biztatást, amit kaptam Tőled, sokat segített, hogy meglépjem ezt a nagy lépést!!!!! Szia! Erika

 35. J. Margit szerint:

  Kedves Imola!
  Kérem segítségét, hogy a következő 2,5 év Szaturnusz tranzit hoz -e pozítiv változást párkapcsolatom irányában. Lesz-e társam? Vácon, 1955. október 5-én születtem 20.55 órakor.
  Köszönettel:

  1. Imola szerint:

   Kedves Margit!

   A megadott születési időponttal az aszcendense a Rák jegyébe esik.A következő pár év fontosságát inkább az adja, hogy a Felszálló Holdcsomópontja a Nyilas jegyében áll.Elsősorban az egészségére figyeljen oda az elkövetkező időszakban: mozgás, egészséges táplálkozás stb…Mivel a Szaturnusz a VII. házának ura ezért elképzelhető, hogy párkapcsolatra is lehetősége adódik..vagy ha van meglévő, akkor azt lehet rendbehozni…kiemelt időszak:2016. decembere.

   Imola

 36. Ágnes szerint:

  1978. 09. 11. 12:50 perckor születtem Pécsen. Szeretném megtudni, melyik időszakban kell jobban odafigyelnem aszcendensemre? Előre is köszönöm a választ!

  1. Imola szerint:

   Kedves Ágnes!

   2015.12.14-2016.11.08 között lesz a Szaturnusz 3 fokon belül az Aszcendensénél.
   Ezalatt háromszor is pontosan együtt áll az aszcendenssel: 2016.01.11, 2016.06.16. és 2016.10.08.!

   Imola

 37. Vali szerint:

  Kedves Imola!

  1967.12.01.-én 8.53-kor születtem Kaposváron. Milyen hatásokra számíthatok a következő időszakban?

  1. Imola szerint:

   Kedves Vali!
   Mivel a Napja, Holdja és az Aszcendense is a Nyilas jegy

  2. Imola szerint:

   Kedves Vali!
   Mivel a Napja, Holdja és az Aszcendense is a Nyilas jegyében áll ezért „háromszorosan” is érintett a Szaturnusz tranzitban.
   A Napjához és Holdjához képest a Szaturnusz 2015.09.26-2016.01.03 közötti időszakban lesz 3 fokon belül (leginkább érezhető a hatás), ezen belül a Holddal 201510.27-én áll egzakt együtt a Nappal pedig 2015.12.08-án. A Naphoz képest még 2016.06.27 és 09.28 között lesz tranzitban a Szaturnusz 3 fokon belül, de nem áll már pontosan együtt a Nappal.
   A aszcendensét 3 fokra megközelíti, de nem éri el 2017.02.12 és 05.31 között.
   És végül 2017.11.11-12.19-ig lesz a Szaturnusz az aszcendens közelében, csak egyszer lesz pontos a Szaturnusz ASC együttállás az egész tranzit alatt, 2017.12.08-án!!
   2071.12.20-án már jegyet vált és kilép a Szaturnusz az ASC jegyéből.

   1. Vali szerint:

    Kedves Imola!

    Mire számíthatok ezekben az időpontokban? Néhány dolgon nyűglődök évek óta. Pl.: Fel kellene újítani azt a családi házat, amelyben élünk, de nem vagyok benne biztos, hogy rá kell költenem egy csomó pénzt erre. Lehet, hogy inkább valami más után kellene néznem.
    Férjemmel sem felhőtlen a kapcsolatunk. Nehezen viselem, hogy szinte kívülállóként vesz részt a család életében. Az utóbbi időben azért enyhült valamelyest a helyzet. Számíthatok valami változásra ezekben a témákban?
    Válaszát előre is köszönöm!

    Üdv: Vali

    1. Imola szerint:

     Kedves Vali!
     A házastársát jelölő Merkúr jegyében járt az elmúlt években a Szaturnusz, úgyhogy biztos tartogatott kihívásokat. A Szaturnusz szeptemberben belép az aszcendense jegyébe, ezáltal szembe kerül a VII. házzal, ami többek közt a házasságot jelenti. A következő pár évben is tartogat rendezni valót ezen a területen. Hogy mi lesz a kapcsolatukból az attól függ, hogy ebben a bő két évben képesek lesznek-e megoldani közösen a problémákat .A leszálló Holdcsomópontja Mérleg jegyében áll, ami miatt sok kompromisszumra képes… A Szaturnuszi időszak végére általában eldől egy kapcsolat jövője.
     Az ingatlant a IV. ház jelöli és ott jár kb. 4 éve az Uránusz (nem véletlenül gondolkodik egy ideje a házzal kapcsolatos dolgokon) Ez az időszak gyakran hoz változást, akár úgy, hogy felújítja a házat, de elképzelhető eladás, költözés is .A legvalószínűbb időpont erre 2017 nyár-ősz. Gondolom, ez majd attól függ. hogy mennyire látja a közös jövőt a férjével. De a Szaturnuszi időszak végére letisztulnak a dolgok…
     Üdv:
     Imola

 38. Zoltán szerint:

  Kedves Imola!
  Az elmúlt években csak veszteség ért, mert 2012 április óta folyik a válóperem igaz 2015 február 4-én kimondták a válást,de ezzel még sajnos nincs vége. 2013 augusztus 30-án az ex elvitt mindent a 240 nm házból és elköltözött. Több millió ft tartozásunk van a bank fele, de csak én fizetem, amikor tudom. A gyerektartást sem tudom fizetni, mert havi 80 ft nem tudok kivezetni és még élnem is kel. Az ex nejem rátette a házra a jelzálogot. A cégemet ellopta tőlem, akivel 2012 ben bevittem a cégembe. Ha minden igaz, akkor most visszavásároljuk természetesen segítséggel. Kedves Imola mikor állok én talpra mikor várható, hogy visszazökkenjek a régi kerékvágásomba. Remélem a házat nem viszi el a fejem felől a bank.
  1970:02:04 11:29:04 Debrecen
  Válaszát előre is köszönöm
  Köszönettel
  Zoltán

  1. Imola szerint:

   Kedves Zoltán!
   Először is a régi kerékvágásba, ami ehhez a helyzethez vezetett, reméljük, sohasem zökken vissza. Át kell gondolnia, hogy mi volt az Ön szerepe abban, hogy ilyen szituációba került. Lesz 2016 végén, 2017 elején egy olyan bolygóállás, amelyiknél, annál többet veszíthet, minél jobban ragaszkodik az anyagiakhoz. Lehet, hogy el kell engednie azt a házat és újra kezdeni mindent. Át kell gondolnia a prioritásokat az életében.
   Viszont meglesz a lehetősége, hogy szépen lassan újra felépítse az életét lépésről lépésre, kemény munkával.2014. végén belépett a Szaturnusz a Nyilas jegyébe (2017. végéig itt lesz), vagyis Önnek a VII. házába, ami többek közt a házasságot, az ületi partnereket és a pereket is jelöli. Itt az idő, hogy rendezze ez alatt az idő alatt az ezzel kapcsolatos feladatokat. Nagyon legyen körültekintő, hogy kit választ üzleti partnernek és milyen szerződéseket köt.(Ha esetleg újra házasodna, akkor is..)
   Nem mondom, hogy könnyű lesz az elkövetkező pár év, de meg lesz a lehetősége rá, hogy egy teljesen új életet építsen magának.
   Minden jót kívánok!
   Imola

  2. Zoltán szerint:

   Kedves Imola!
   Elnézést kérek Öntől, hogy most köszönöm meg, hogy válaszolt a kérdésemre. Az elmúlt hónapokban el voltam foglalva a céges ügyeimmel, vagy is május 27 től az ügyvéd nem csinált semmit a céges ügyben csak most szeptember első napjaiban. A cégemet visszavásároltuk igaz csak október végén veszem át, de bízom benne, hogy olyan jól fog működni, mint évekkel ez előtt. Egy kicsit szomorú vagyok, mert azt írta, hogy 2016-2017 elején többet veszíthetek. Ez valóban meg fog történni? Nem ragaszkodom én annyira a pénzhez, de az idős édesanyámra sem szeretnék támaszkodni, mert az utóbbi időben minden fent maradt adóságom ő fizetett ki még a céget is ő vásárolta vissza. Amit a feleségem elvitt azzal legyen, boldog csak szeretném, ha továbbiakban tudnám rendezni a tartozásom és a gyermekeim után is tudjak fizetni.2016-2017 ben van esélyem arra, hogy ismét talpra álljak?
   Válaszát előre is köszönöm
   Üdvözlettel
   Zoltán
   1970:02:04 11:29:04 Debrecen

   1. Imola szerint:

    Kedves Zoltán!

    Nem, semmiképen nem szeretném megijeszteni. Ha megtanulta a leckéket, amiket ez a szituáció hozott Önnek, nem kell semmi többet elveszítenie és igen szép lassan talpra állhat! 🙂
    Üdv:

    Imola

    1. Zoltán szerint:

     Kedves Imola,
     Köszönöm a biztató választ sok munkával bízom benne, hogy sikerül talpra állnom,és 2016 2017 ben nem veszítek el mindenemet. A kúriánál van a gyermektartási per remélem nem kel fizetnem havi 80 ezer ft gyerektartást,de nincs is annyi jövedelmem hisz a NAV-tól kértem ki a kereseti igazolást. Ha az csökkentik, akkor már sokkal jobb lesz, egy millió tartozást 2016 februárig ki fizetek visszamenőleg,és ha a kúria felbírálja a bírónő határozatát,akkor a nagyon sokat segít. Kedves Imola lát erre lehetőséget a képletemből?
     Legyen kedves megnézni nekem, hogy mikor van esélyem egy új kapcsolatra. Jön a Karácsony az is fáj, hogy az ex nejem nem engedi, Édesanyámmal találkozzanak, így nem utazhat fel hozzám, de én sem tudok haza utazni, mert a gyerekeim jönnek, és azt sem szeretném ki hagyni. Hisz 2013 augusztus végétől 2014 Karácsonyig nem láttam őket.
     Válaszát előre is köszönöm
     Üdvözlettel
     Zoltán

 39. Rita szerint:

  Kedves Imola! Szombathelyen születtem 1981.03.19-én 1 óra 50 perckor. A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát. Mely időpontok (állások) lennének erre a legalkalmasabbak és mire kell odafigyelnem? Nagyon köszönöm a választ! Rita

  1. Imola szerint:

   Kedves Rita!
   A horoszkópjában több tényező is utal gyermekáldásra a következő egy évben! 🙂
   2015-ben kiemelten termékeny napok (ciklustól függetlenül is):
   aug.27, szept.25, okt.25, nov.23, dec.23
   Sok sikert kívánok! 🙂
   Imola

   1. Rita szerint:

    Kedves Imola! Nagyon köszönöm, és a biztatást is 🙂

    1. Rita szerint:

     Kedves Imola!
     Az elmúlt egy évben sajnos nem adta meg a sors, hogy kisbabánk szülessen 🙁 Azt szeretném megkérdezni, hogy a következő időszakban is lesznek-e rá alkalmas időpontok? Előre is köszönöm a válaszát!

     1. Imola szerint:

      Kedves Rita!

      Ne keseredj el, a Szaturnuszi időszak a türelemről és a kitartásról szól…A Szaturnusz még 2017. végéig az aszcendensed jegyében fog járni, ebben az időszakban nagyon gyakran “megadja” a babát… Túl vagytok egészségügyi kivizsgálásokon?
      A Jónás módszer szerint megadom a legalkalmasabb időpontokat a következő egy évre: 2016. szept. 14. 12-22 óra, okt.13. 23-9ó, nov. 12. 9-19ó, dec.11. 19-5 ó, 2017. jan. 10 5-15 ó, febr. 8. 16-2 ó, ápr.8. 18-4ó, máj. 8. 8-18ó, június 6.23-9 ó, július 6. 14-00 ó, aug. 5 5-15 ó, szept. 3. 20-6, okt. 3. 10-20ó, nov. 1 23-9 ó, dec. 1 10-20 ó.
      Üdv:

      Imola

     2. Rita szerint:

      Kedves Imola!
      Nagyon köszönöm a gyors választ! 2010-ben volt egy méhen kívüli terhességem, ami a jobb petevezetőm elvesztésével járt. Az orvosi vizsgálatokon már túl vagyunk. A bal petevezetőm átjárható és a peteéréssel is minden oké. A férjemnél is minden rendben. De készülök újra elmenni orvoshoz, mivel nem mindig tudom, hogy mikor van a bal felemen peteérés. Minden vágyam, hogy a természetes úton jöjjön a baba, de ha szükséges akkor nem vagyok ellene az inszeminációnak sem. Köszönöm a pontos dátumokat és időpontokat, nagy löketet adott a válaszod 🙂
      Üdv.
      Rita

     3. Rita szerint:

      Kedves Imola!
      Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy a Jónás napokon kívül is van-e esély sikerre? Csak a Jónás napokon nagyobb?
      Üdv.

      Rita

     4. Imola szerint:

      Kedves Rita!

      Igen a középidőben természetesen nagy az esély, de a fogantatás a Jónás napokon akkor is megtörténhet, ha az nem arra az időszakra esik.

      Üdv:

      Imola

     5. Rita szerint:

      Kedves Imola!
      Még egyszer nagyon köszönöm a kedvességedet 🙂
      Üdv.
      Rita

 40. Erzsébet szerint:

  Kedves Imola!
  1966.04.21 21:29 Bp. Az elmúlt 10 évben, sok-sok vesztesség ért. Az eleresztés komoly feladat volt a számomra. Úgy érzem alázattal tudtam végig csinálni az elmúlt évek fájdalmait. Mostanra átértékeltem az életemet és remélem felkészültem egy új, 29 éves ciklusra?! Ha esetleg lenne számomra egy -két jó tanácsa azt megköszönném! Üdvözlettel; Erzsébet

  1. Imola szerint:

   Kedves Erzsébet!
   A Skorpió jegyében járó Szaturnusz biztosan próbára tette, mert ebben a jegyben áll a leszálló Holdcsomópontja, a karma jelölője. A Skorpió jegyében ezt gyakran az elengedésről szól, akár veszteség formájában is. Most, hogy átlép szeptemberben a Nyilas, vagyis az aszcendense jegyébe, szép lassan elkezdődhet az“újjáépítés”. Elkezdheti megteremteni Felszálló Holdcsomópontja által ígért békét, stabilitás és biztonságot. Ezt a következő egy évben a Szűz Jupiter is támogatni fogja. Szerencsés lehetőségeket hozhat a munka karrier és anyagiak területén. De itt is az a szabály, hogy óvatosan, szorgalmasan, lassan, kitartóan lépésről-lépésre kell haladni. Fontos most figyelni egészségére, az egészséges és mértékletes táplálkozásra!
   A Szaturnusz egyszer fogja még érinteni az Aszcendensét, október 24-én (és még ez év végig lesz 3 fokon belül) aztán többet nem tér vissza a 2017. decemberig tartó Nyilas Szaturnusz időszakban.
   Minden jót kívánok! 🙂
   Imola

   1. Erzsébet szerint:

    Kedves Imola, köszönöm szépen a tanácsait. Megfogadom! A táplálkozásomra már egy jó ideje oda figyelek és beiktattam az életembe a rendszeres mozgást is. Terveim vannak, remélem sikerülnek! Üdvözlettel; Erzsébet 🙂

 41. Kriszta szerint:

  Kedves Imola!
  Amit az elengedésről, kapcsolatok lezárásáról, és egészségügyi problémákról írt, azt én is megéltem. Az új munkakör, új kapcsolat lassan körvonalazódni látszik….Kíváncsi lennék a jövőre vonatkozó tanácsaira. 1974.04.20. 22.10 Békéscsaba
  Üdvözlettel:Krisztina

  1. Imola szerint:

   Kedves Krisztina!
   A párkapcsolat terén biztosan lesznek feladatok, mivel a születési ábrában a Szaturnusz a VII. házban áll. Az új kapcsolatnál azért érdemes óvatosnak lenni, olyan társat választani, aki megbízható és lehet rá számítani…A Szaturnusz úgyis „tesztelni” fogja, hogy mi működőképes hosszútávon…
   A munkával kapcsolatban lehet, hogy komoly előrelépések lehetségesek, magasabb, felelősségteljesebb pozíció. Ezt 2016 szeptemberétől, a Mérlegbe lépő Jupiter is támogatni fogja. Plusz az I. házában álló felszálló Holdcsomóponttal is együtt fog állni a Szaturnusz, ami hozhat lehetőségeket szintén anyagiak, munka, kapcsolatok területén!
   Üdv:
   Imola

 42. Emilia szerint:

  1970.06.05 20.15 Pecs
  Nyilas ascendens.
  Kerdesem 5 es feleves parkapvsolatom elengedni,lezarni? vagy tovabb hozni az aldozatokat?
  Elore is koszonom a valaszt.

  1. Imola szerint:

   Kedves Emília!
   Több szempontból is érinteni fogja a Szaturnusz tranzit, mert az aszcendnense Nyilasban van, a Napja pedig a szemben álló Ikrek jegyében.
   .A VII. ház jelenti a társat, amire a Szaturnusz hatással lesz a következő időszakban, plusz az Ikrek Napja, ami többek között a Férfit jelöli a képletében szintén szembenállásban lesz a Szaturnusszal. Vagyis feladat lesz a következő időszakban a párkapcsolat rendezése. A felmerülő problémák által a Szaturnusz egyértelművé fogja tenni, hogy megéri-e az áldozatokat, erőfeszítéseket a kapcsolat, kiállja-e e az idő(Szaturnusz) próbáját vagy sem.
   A Szaturnusz még hatással lehet a munkájára, szüleivel való kapcsolatára is, előfordulhat költözés is, illetve ingatlannal kapcsolatos dolgok.
   Segítség lesz a következő évben a szűz jegyében járó Jupiter, ami valamelyest enyhíteni fogja a Szaturnusz hatásait.

   Üdv:

   Imola

   1. Emilia szerint:

    Kedves Imola!

    Koszonom szepen a valaszat!

 43. Hajni szerint:

  Kedves Imola!
  1981.03.04-én Pécsen, 6óra 30perckor születtem.
  Szeretnék érdeklődni, hogy milyen hatások fognak érni a Nyilasban levő Szaturnusz idejében.
  Válaszát nagyon szépen köszönöm: Hajni

  1. Imola szerint:

   Kedves Hajnalka!

   Halak aszcendense van,így a Szaturnusz nem fog áthaladni az elkövetkező időszakban az aszcendensén.
   Majd 2023-ban lép be a Szaturnusz a Halak jegyébe.

   Üdv:

   Imola

 44. Teryca szerint:

  Kedves imola!
  Köszönöm a tanácsokat, most kezdek bele a vallakozasomba. Nekem a Szaturnusz eddig csak lehetőséget hozott. Köszönöm a biztató szavakat. ?

 45. Hajnalka szerint:

  Kedves Imola!

  Kicsit megijedve olvastam sorait, mert az én Ac nyilas, és egész életemben mindig “tulfeszített “tempót és teljesítményt kívánt,tőlem az élet, amit én becsületesen igyekeztem teljesíteni.
  Ez azt jelenti hogy olyan terheim lesznek amit már nem bírok el? Ez nagy baj lenne, mert már most állandóan kimerült vagyok,pl 1 honapja szinte minden napom ugy telik hogy “vészhelyzet ” van, családdal, kisállattal vagy velem,s közben ugyanugy teljesíteni….
  Én már nagyon akarok saját családot, csak ugye ehhez nem ártana egy komoly pár,de k3rdéses hogy így össze,jöhet e…
  Merhogy energiám nem sok marad rá és kedvem se sok hogy ismerkedjek, s tényleg ural a depresszio néha, hogy ez most már mindig így lesz,vagy változik valaha?
  Anyagilag hát az már csak hab a tortán ahogy néha áll a helyzet.
  Összegezve egyedül a munkahelyváltás amit sikerült elérnem,legalább ennyi pozitivum, persze amig van.
  Születtem; Bp,1982.01.25hajnali 4.16 kor.
  Válaszát előre is köszönöm!
  H

  1. Imola szerint:

   Kedves Hajnalka!
   Először is biztos, hogy nem lesznek olyan terhei, amit már nem bír el, ahogyan Ön fogalmazott. A Szaturnusz mindig olyan feladatokat ad, amivel képesek vagyunk megbirkózni, még akkor is, ha esetleg úgy érezzük, hogy túl nehéz számunkra. Ugyanez igaz az általa adott lehetőségekre is…Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról,hogy a Szaturnusz nem csak „rosszat” hozhat….A legjobb, legtartósabb dolgok, legnagyobb sikerek is tőle származnak, sokszor álcázott formában, de idővel kiderül, hogy megérte minden erőfeszítés…Például elhozhatja a régóta várt társat…A Szaturnusz az idő uraként türelemre is tanít minket, és hogy sohase adjuk fel…( a reményt sem)
   A Szaturnusz a 2. ház uraként hozhat anyagi kihívásokat is, de itt arra szeretne tanítani minket, hogy valójában mennyire értékeljük saját magunkat… Elfogadjuk-e saját nagyszerűségünket vagy leértékeljük magunkat…
   Az Ön leszálló Holdcsomópontja a Bak jegyében áll, vagyis biztos vagyok benne, hogy keményen tud küzdeni, de most az igazi feladat az érzelmi megnyílás, empátia másokkal és saját magával is…!!!
   Paradox módon én inkább úgy látom, hogy a Szaturnusz inkább arra akarja tanítani, hogy legyen elnézőbb saját magával és másokkal is…
   Feladata az életben mély és szeretetteljes érzelmi kapcsolatok kialakítása, úgyhogy az élet mindenképpen lehetőséget fog hozni ezek megélésére…
   Minden jót kívánok!
   Imola

 46. Tímea szerint:

  Kedves Imola!
  Azt szeretnem kérdezni, hogy rám mikor lesz különös hatással a Szaturnusz, és mi a konkrét teendőm? Nyilas aszc., 1981.10.17, Budapest
  Köszönettel

  1. Imola szerint:

   Kedves Tímea!

   A pontos születési időre (óra, perc) is szükségem lenne.

   Imola

 47. Hajnalka szerint:

  Kedves Imola!

  Jolesett volna pár biztató szó,vagy megerősítése annak a ténynek hogy jobbat nem várhatok.
  Külön rosszul érint hogy minden kérdezőt megtisztelt válaszával, csak engem nem.
  Sajnálom hogy így alakult.
  Tisztelettel; Hajnalka

  1. Imola szerint:

   Kedves Hajnalka!

   Mindig mindenkinek válaszolok, ahogy időm engedi…
   A héten az Ön kérdése is sorra fog kerülni.
   Üdv:

   Imola

   1. Hajnalka szerint:

    Kedves Imola!

    Kérem ne haragudjon ha esetleg túlzóan vagy bántóan reagáltam volna,ez ilyen formában nem jellemző rám.Bocsánatot kérek ha bármiben is bántó lettem volna,nagyon nehéz érzelmi állapotban voltam akkor ,és hangsúlyozom azért ez így nem jellemző rám.Megtisztelő válaszára továbbra is kíváncsi lennék,és mégegyszer elnézést kérek megnyilvánulásomért.
    Tisztelettel;Hajnalka

    1. Imola szerint:

     Kedves Hajnalka!

     Semmi gond. Vissza kerestem a kérdését és válaszoltam is 2015.09.03-án.
     “Kedves Hajnalka!
     Először is biztos, hogy nem lesznek olyan terhei, amit már nem bír el, ahogyan Ön fogalmazott. A Szaturnusz mindig olyan feladatokat ad, amivel képesek vagyunk megbirkózni, még akkor is, ha esetleg úgy érezzük, hogy túl nehéz számunkra. Ugyanez igaz az általa adott lehetőségekre is…Hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról,hogy a Szaturnusz nem csak „rosszat” hozhat….A legjobb, legtartósabb dolgok, legnagyobb sikerek is tőle származnak, sokszor álcázott formában, de idővel kiderül, hogy megérte minden erőfeszítés…Például elhozhatja a régóta várt társat…A Szaturnusz az idő uraként türelemre is tanít minket, és hogy sohase adjuk fel…( a reményt sem)
     A Szaturnusz a 2. ház uraként hozhat anyagi kihívásokat is, de itt arra szeretne tanítani minket, hogy valójában mennyire értékeljük saját magunkat… Elfogadjuk-e saját nagyszerűségünket vagy leértékeljük magunkat…
     Az Ön leszálló Holdcsomópontja a Bak jegyében áll, vagyis biztos vagyok benne, hogy keményen tud küzdeni, de most az igazi feladat az érzelmi megnyílás, empátia másokkal és saját magával is…!!!
     Paradox módon én inkább úgy látom, hogy a Szaturnusz inkább arra akarja tanítani, hogy legyen elnézőbb saját magával és másokkal is…
     Feladata az életben mély és szeretetteljes érzelmi kapcsolatok kialakítása, úgyhogy az élet mindenképpen lehetőséget fog hozni ezek megélésére…
     Minden jót kívánok!
     Imola”

     1. Hajnalka szerint:

      Kedves Imola!

      Olvasgattam sorait,és arra jutottam hogy teljes mértékben igaza van!
      Fiatalabb éveimben az önálloságot gyakoroltam s mindent egyedűl oldottam meg hatalmas erőfeszítések árán,de ez azt is jelentette hogy háttérbe szorultak az emberi kapcsolataim,aminek hiánya (mélyebb lelki kötelékek)megviselt,s egyre inkább ugy kezdtem érezni hogy a szabadság és a “majd megoldok én mindent”nem öröm,és semminek sincs igazi értéke ha nem iszthatom meg azokkal akiket szeretek.
      Márpedig szeretetet adni és kapni számomra nagyon fontos,akkor vagyok “jól”ha adhatok önmagamból…A munkahelyváltási is elhozta a mélyebb emberi érzéseket (gyermekekkel foglalkozom akiket nem tudnak a szüleik ellátni,gondoskodni róluk),s nemrégiben úgy tűnik számomra is hihetetlen módon hogy belépett az életembe a társ…Igazából én a Skorpióban járó szaturnuszu éveket éreztem eléggé nehéznek,most meg a nyilasban meglepő de mintha jókat hozna..miért lehet ez ?Azt gondoltam volna hogy no most akkor nyilas ac vel majd jol meg leszek leckéztetve ,mikor az elötte lévő évek sem volt “piskota”erre pozitivumok jönnek ,lehet ebbe bizni hogy ezen történések nem csak látszólag jó dolgok hanem valóban azok ?Köszönöm válaszát,s lojalitását ; Hajnalka

     2. Imola szerint:

      Kedves Hajnalka!

      Aki az “útján van” és az elmúlt években keményen és kitartóan dolgozott (magán is), annak az aszcendens jegyébe lépő Szaturnusz meghozza az eredményeket és a sikereket!

      Üdv:

      Imola

 48. Kriszta szerint:

  Kedves Imola!
  Köszönöm szépen válaszát!

 49. Gabi szerint:

  Kedves Imola,
  1985.12.15-én születtem Kaposváron, ha jól tudom Oroszlán az Ascendensem. Szeretném megkérni, hogy nézze meg, mire számítsak az elkövetkezendő időszakban amíg a Szaturnusz a Nyilasban lesz. Félek, hogy végig fog rombolni mindent az 5. Nyilas házamban, mert a bolygóim nagy része ott van.. Nem tudom, hogy mi az életfeladatom, vagy mi az a feladat amit meg kellett volna tennem mielőtt belép a Nyilasba. Kislány korom óta nagy családot szeretnék, sok gyerekkel. Ha ez lehet az életfeladatom, akkor efelé olyan lépést tettem, hogy megtaláltam a párom, akivel mindezt bevállalnám. Viszont a gyermek kérdést egyelőre esélytelennek látom, mert ő nem akar már gyereket, ennek ellenére nagyon szeret engem. Van esélyem a nagy boldog családra? vagy mondjak le róla, mert minden össze fog dőlni körülöttem és sosem lesznek gyerekeim? Számíthatok bármi jóra egyáltalán? Segítségét előre is nagyon köszönöm!
  Gabi

  1. Imola szerint:

   Kedves Gabi!
   Először is az életfeladatáról: a felszálló Holdcsomópontja az Oroszlán jegyében van az ura pedig a Nyilas nap az oroszlán analóg 5. házban. Vagyis az életfeladatának erősen Oroszlán jellege van, amit az 5. házban lévő 5 bolygó tovább erősít.
   Ebbe analógia szinten igen, a gyerekek is beletartozhatnak. Azonban lehet ez egy saját vállalkozás vagy kreatív alkotó tevékenységek, művészet, színjátszás, sport, pedagógia, vagyis az életfeladatot úgy is be lehet pl. teljesíteni, hogy gyerekekkel foglalkozik valamilyen szinte, pl. tanítja őket.
   Viszont, ha ennyire vágyik gyerekekre, szerintem senki kedvéért ne mondjon le róla. Főleg a társ miatt ne, mert a leszálló Holdcsomópontja a VII. házban van, vagyis előző életeiben (ha hisz benne, ha nem, akkor élete első felében) túlságosan is a társtól tette függővé az életét. Az I. házas felszálló azt jelzi, hogy most a saját kezébe kell, hogy vegye élete irányítását és önállóan dönteni.(Ezen természetesen nem azt értem, hogy úgy gyereket vállalni, hogy a társa nem akarja)
   Az előző években a Skorpióban járó Szaturnusz szintén az 5. házára hatott, úgyhogy nem kell megijedni a Szaturnusz Nyilasba lépésétől. Lehet, hogy egyszerűen csak reálisabban fogja látni az ezzel kapcsolatos kérdéseket, erőt, elszántságot és kitartást ad.
   Másrészt rengeteg ideje van még eldönteni, hogy mikor és kitől szeretne gyereket, mert ezzel az állással szinte kizárt, hogy az élet nem ad rá lehetőséget…
   Sok sikert! 
   Imola

   1. Gabi szerint:

    Kedves Imola,

    Nagyon köszönöm a válaszát! Igaz, én úgy emlékszem, hogy Bika felszálló és Skorpió leszálló holdcsomópontom van, de remélem ez nem sokat változat az Ön által leírtakon. Ha esetleg mégis így van, lenne kedves megnézni, hogy az mivel jár pontosan? Köszönöm!
    Az eddigiekért pedig nagyon hálás vagyok, nagyon sokat segítenek a szavai, így nem adom fel az álmaimat. 🙂

    Gabi

    1. Imola szerint:

     Kedves Gabi!

     Igen, igaza van elírtam az évet, de ez az első felén tényleg nem változtat, csak a párkapcsolatos részen.A Skorpió leszállópont sok nehézségen, krízisen, veszteségen ment keresztül, a Bikában a lelki béke, stabilitás megtalálása a cél!
     Még annyi, hogy a születési Szaturnusz is Nyilasban van, tehát a Szaturnusz visszatér tranzitban a születési helyére.Ez egy kiemelten fontos időszak, a felnőtté válás, felelősség vállalás időszaka (ilyenkor gyakori az elköteleződés párkapcsolatban, házasság, gyermekvállalás vagy a munka területén előrelépés.)

     Imola

     1. Gabi szerint:

      Kedves Imola,

      Nagyon nagyon köszönöm a választ, nagy segítség és megerősítés ez nekem! Nagyon hálás vagyok, köszönöm még egyszer!

      Gabi

 50. Gabi szerint:

  Bocsánat, csak most vettem észre, hogy pontos születési időt nem írtam, 1985.12.15 -én 19:00 -kor születtem.

 51. Terdik Klára szerint:

  Kedves Imola!
  Meg szeretném kérni ha ideje engedi hogy megírja nekem milyen aszcendens vagyok.Az interneten használható kalkulátorok alapján az egyik bak másik pedig nyilast mutat.A napjegyem az skorpió és gondolom ezáltal “élveztem” az utolsó években Szaturnusz hatását de lehet ez most tovább is így lesz az aszcendensem miatt?Sosem volt könnyű dolgom de az utolsó 7-8 évben igencsak nehéz próbákat kellett kiállnom így jó volna némileg “felkészülni” ha ez tovább folytatódik.
  Szül:1961.11.13.Románia,Máramarossziget(Sighetu-Marmatiei) és 10h 30p tudomásom szerint.
  Fáradtságát előre is köszönöm!Tisztelettel,
  Klára

  1. Imola szerint:

   Kedves Klára!
   Nyilas aszcendense van, 10:50-kor váltott Bakba aznap az aszcendens jegye.
   A Skorpióban 5 bolygója van, ezért lehetett nehéz az elmúlt időszak. Nem kell megijedni a Nyilas Szaturnusztól, szerintem inkább az várható, hogy lassan megmutatkoznak ez eddigi erőfeszítések eredményei. Ne felejtsük el, hogy a Szaturnusz hozza a legnagyobb sikereket is! 
   Az egyes házában álló Bak Szaturnusz miatt képes bárkinél keményebben küzdeni, de ne essen át a ló túloldalára, ne legyen túl kemény önmagához!
   Üdv:
   Imola

   1. Terdik Klára szerint:

    Kedves Imola!

    Hálásan köszönöm a válaszát!

    Klára

 52. László szerint:

  Kedves Imola!
  1971.05.31. Székesfehérvár. Érdekelne mit lát a képletemből?

  László

  1. Imola szerint:

   Kedves László!
   Vállalkozás, munka, anyagiak terén, esetleg gyerekekkel kapcsolatosan hozhat kihívásokat a Szaturnusz tranzitja.
   A leginkább 2016.01.27-2016.12.18-ig lesz érezhető a Szaturnusz hatása.
   Ez alatt egyszer áll együtt pontosan az aszcendenssel: 2016.11.22-én
   Imola

   1. László szerint:

    Köszönöm

 53. László szerint:

  az idő lemaradt 20:02
  László

 54. bottyantibor szerint:

  En csak most regisztraltam az oldalra. Nagyon sok jo dolgot lehet itt olvasni. Az szeretnem kerdezni hogy nekem mi lehet az aszcendensem? En 1987.december 13-an szulettem de sajnos az idopontot nem tudom butasagot meg nem szeretnek ide irni. Nem tudom hogy mennyire van jelentosege az idopontnak. En is nagyon szeretnem megtudni hogy milyen hazban vagyok es milyen nehezseget es jot kivan nekem a kovetkezo evek.

  1. Imola szerint:

   Kedves Tibor!

   Az aszcendens kiszámításához szükség van a pontos születési időre (óra, perc) és a helyre.Az aszcendens határozza meg azt is, hogy a bolygók melyik házakba esnek.
   Érdemes lenne az édesanyjától megkérdezni, hátha emlékszik rá vagy a kórházban érdeklődni, ahol született.

   Üdv:
   Imola

   1. bottyantibor szerint:

    Koszonom szepen. Utana jarok majd

    1. bottyantibor szerint:

     Kedves Imola!

     Adatok: 1987.12.13. Baja 18:05 ezek az adataim. Mi jót vagy rosszat tartogat a jovo szamomra?

     1. bottyantibor szerint:

      Erdekes dolgok vannak. Mostanaban vagyis a napokban kezdett el foglalkoztatni az asztrologia es nagyon erdekesnek talalom. Nagyon olyan sok pont van ahol tenyleg magara ismer szinte az ember.

     2. margoka szerint:

      Kedves Imola
      Most találtam rá erre az oldalra fantasztikusnak
      tartom. Kérem segítsen nekem már nem vagyok
      fiatal de szeretném tudni tartogat-e számomra
      a jövő jót vagy rosszat.
      1947.12.28. Eger 6:00 ezek a születési adataim.
      Köszönöm szépen . margoka

     3. Imola szerint:

      Kedves Margóka!
      Az élet minden pillanatban tartogat számunkra lehetőséget, hogy azokat megéljük. Nincs „jó” és „rossz” csak feladatok és tanulási utak vannak. Mint, ahogy a Szaturnusz tranzitja az aszcendensen sem jó vagy rossz, hanem egyszerűen egy elég nagy lehetőség arra, hogy életünk irányítását a kezünkbe vegyük. Ez járhat sok feladattal és akár lemondással is, de a jutalom nem marad el.
      Önnél a Szaturnusz, hozhat anyagiakkal, egészséggel, önértékeléssel kapcsolatos feladatokat, felszínre hozhat félelmeket. De azért nem kell megijedni, a Szaturnusz sosem kér többet tőlünk, mint amit elbírunk.
      A Szaturnusz 2016.02.13-án, 05.06-án és 11.07-én fog pontosan együtt állni az aszcendensével, ekkor érezhető legjobban a hatása, de az egész 2016-os év érintett.
      Üdv:
      Imola

 55. kittaangyal szerint:

  Kedves Imola,
  Születési adataim:1974.05.07. 21.15. Salgótarján. Érdeklődöm szaturnusz hogyan hat párkapcsolatomra és októberre tervezett külföldi munkalehetőségemre .
  Üdv

  1. Imola szerint:

   Kedves Kitta!
   A külföld a horoszkóp több tényezője alapján is jó ötletnek tűnik és az új munkalehetőség is látszik. A Szaturnusz a Nyilasban jegyében lévő Holdjával együtt áll egész ősszel 5 fokon belül, ami érzelmileg megterhelő lehet és igen az elengedéssel, lezárásokkal kapcsolatos. De ezek szükségesek ahhoz, hogy valami új létrejöhessen. Nem csak az Aszcendens miatt lesz fajsúlyos időszak, hanem ebben a jegyben található a felszálló Holdcsomópont a Neptunusz és a már említett Hold is. Ha még nincs gyereke, gyerekszülés is elképzelhető.
   A Szaturnusz 2016.01.18-án, 06.05-én és 10.17-én fog egzakt együtt állni az aszcendenssel, de szinte egész 2016-ban 3 fokon belül lesz.
   Üdv:
   Imola

   1. KItta szerint:

    Kedves Imola,
    Köszönöm válaszát, sokat segített.
    Üdv

 56. Anita szerint:

  Kedves Imola!
  Nyilas aszcendensem van, 1971.11.20. de. 9 óra Kaposvár.
  Érdekelne milyen hatással lesz a Szaturnusz a magánéletemre és a munkámra nézve.
  Köszönöm szépen!
  Üdv

  1. Imola szerint:

   Kedves Anita!
   Mindenképpen mozgalmas időszak lesz, mert nem csak az Aszcendens jegye a Nyilas, hanem 5 bolygó is ebben a jegyben található, köztük a születési uralkodó Jupiter és a Hold is!
   A Skorpió Nap miatt már az előző 2 év is hozhatott kihívásokat, az elkövetkező időszak viszont az egyik legjelentősebb lehet az életében. Nagy mértékben meghatározzák a további életét ennek az időszaknak a döntései, történései.
   Sok terület érintett lehet az elkövetkező Szaturnuszi időszakban, ilyen az anyagiak, a munka, egészség (Szaturnusz a 6. házban áll a radixban), ezen kívül a házasság, kapcsolatok, szülők gyerekek, vállalkozás stb…szinte bármi elképzelhető…persze nem egyszerre és nem is kell, hogy mindegyik „bekapcsoljon”
   Nehéz lenne időpontokat kiemelni, mert a következő bő 2 évben szinte folyamatosan együtt áll a Szaturnusz valamelyik bolygóval…
   Az aszcendenssel egyszer áll együtt pontosan a Szaturnusz:2016.12.26-án.
   Üdv:
   Imola

   1. Anita szerint:

    Köszönöm szépen! 🙂

 57. Kobela Mónika szerint:

  Kedves Angita! 1971.10.24.-én 10 óra 10 perckor születtem Veszprémben.Érdekelne, hogy melyik periódusok a szerencsések számomra.Válaszodat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:Mónika

  1. Imola szerint:

   Kedves Mónika!
   Mivel a Napod és még 2 bolygód a skorpióban áll ezért az előző 2 évben már megtapasztalhattad a Szaturnusz hatásait. Az elkövetkező években ez még intenzívebb lesz.
   Mivel az aszcendenseden kívül a Nyilas jegyében áll a születési uralkodód, a Neptunuszod és a Holdad is, ezért nehéz lenne időszakokat kiemelni, mert szinte folyamatosan együtt áll valamelyikkel.
   2015 ősszel, télen a Jupiterrel áll együtt, 2016-ban az aszcendens közelében lesz, egzakt együttállások:2016.01.16,06.08 és10.15.
   2017-ben pedig a Holdadat fogja érinteni.
   Az egészségedre mindenképpen ügyelj ebben az időszakban!
   Üdv:
   Imola

 58. Radnai Edit szerint:

  Kedves Imola!
  Unokámról szeretnék megtudni néhány információt, az Ő beleegyezésével. adatai: Bokor Marcell Pécs 1991 12. 17. 04.47.
  Friss diplomás, de csak közmunkában tudott elhelyezkedni.
  Kikerül-e ebből az állapotból? Az elkövetkező bő 1 évben külföldön szeretne megállapodni, nyelvek ismerete magas szintű. Hálásan köszönöm az Ő nevében is, minden jót kívánva
  szeretettel üdvözlöm: Edit

  1. Imola szerint:

   Kedves Edit!
   Az unokáját az elmúlt 2 évben is „vizsgáztatta” a Szaturnusz, mert Skorpió aszcendensű és most folytatódik, mert 3 bolygója a Nyilas jegyében áll. A továbbiak attól függnek, hogy hogyan sikerült az eddigieket teljesíteni. Egy biztos, hogy kemény, kitartó munkára lesz szüksége. Külföldön is, ha sikerül kijutnia sok akadályt kell valószínűleg leküzdenie..
   Kívánok neki sok sikert és kitartást!
   Üdv:
   Imola

 59. Orsolyák Györgyi szerint:

  Kedves Imola!

  Budapesten, 1976.01.25-én születtem, 04.30-kor.
  Szeretném a saját vállalkozásomat beindítani. Ez egyszemélyes egészen kis vállalkozás, gyógyítással, “közérzetjavítással” foglalkozom most is, de ha ovis lesz a kisfiam hamarosan, akkor szeretnék sokkal többet dolgozni ebben. Eddig mintha széllel szembe pi…. és komolyan kezdtem azon gondolkodni, hogy ez mégsem az én utam. Anyagi hozama nagyon kevés volt eddig. (ez valahogy nehezített pálya nekem). Mégis ezt szeretem/ném csinálni. Köszönöm, ha van ehhez egy-két gondolata.
  Üdvözlettel:
  Györgyi

  1. Imola szerint:

   Kedves Györgyi!

   Ne adja fel, mert ez az Ön útja, mármint a gyógyítás. Skorpió felszálló Holdcsomópontja, ura a Plútó az MC-n, ami a karrier, az élet célja. Hatalmas potenciál rejlik itt, de a skorpió felszálló nem könnyen adja magát… :), járhat eleinte sok lemondással , veszteséggel, mintha a biztonságos talajt húznák ki a lába alól.. Teljes transzformációt követel…A következő években a Szaturnusz többször el fogja bizonytalanítani, de nem szabad feladni. Lehet, hogy az eredmények csak később mutatkoznak meg..
   Segítség lesz jövő ősztől, hogy a Jupiter belép a Mérleg jegyébe, vagyis az Ön esetében ez a karrierjében hozhat új lehetőségeket..
   Egzakt Szaturnusz-Aszcendens együttállás:2016.12.08.
   Érdemes lenne tanulmányoznia a Skorpió felszálló/Bika Holdcsomópontját, a héten jelenik meg egy e-kiadványom, ahol részletesen írok a témáról.

   Üdv:
   Imola

 60. Orsolyák Györgyi szerint:

  Kedves Imola!

  Igen, tudom, hogy ez fontos. Köszönöm a választ, keresem az alagút kijáratát!

 61. GKlaudia szerint:

  Sziasztok!
  Örülnék ha valaki segítene. 1987.07.17.-én születtem Móron az aszcendensem nyilas. Mi vár rám most majd? Köszönöm

  1. Imola szerint:

   Kedves Klaudia!
   A cikkben felsorolt dolgok bármelyike várhat rád, Szaturnusz visszatérésed is van, vagyis a felnőtté válás, a felelősségvállalás és elköteleződés időszaka…
   Üdv:
   Imola

 62. László szerint:

  Kedves Imola!
  1961.12.18. Budapest 24.00
  Sok rossz történt velem mostanában. Mi vár rám?
  Üdv László

  1. Imola szerint:

   Kedves László!
   Mivel négy bolygója található a Nyilas jegyében, ezért sok feladat vár Önre a következő két évben. Ez a Szaturnusz vizsgaidőszaka, hogy ez hogyan fog alakulni azt az életében eddig meghozott döntései és mostani kitartása fogja meghatározni. Bármilyen téren kaphat leckéket, munka, anyagi, egészség kapcsolatok, de a család és az érzelmi élete kiemelten hangsúlyos lesz.
   Üdv:
   Imola

 63. Én 1950,12,07 születtem. .Szeretném tudni hogyan hat rám a Szaturnusz. Köszönöm .

  1. Imola szerint:

   Kedves Mária!

   Pontos időpont és hely hiányában nem tudom az aszcendnesét, se a házhelyzetet.Csak azt látom, hogy a Napja és még két bolygója a Nyilas jegyében áll, a Szaturnusz ezeket elsősorban a 2016-os éveben fogja érinteni, ebben az időszakban várhatók szaturnikus kihívások.Ezek különböző területeken is megjelenhetnek pl. kapcsolatok, egészség.
   Üdv:
   Imola

 64. Judit szerint:

  Kedves Imola!
  Judit 1958.06.11. Válás van folyamatban. Ez Szaturnuszi vizsga? Mi vár rám?
  Köszönöm Judit

  1. Imola szerint:

   Kedves Judit!

   Pontos születési hely és idő hiányában nem tudom az aszcendnest és a házhelyzeteket, de az Ikrek Napja és Merkúrja szemben áll a születési Szaturnuszával. A tranzit Szaturnusz 2017 elején éri el a születésit, így szembekerül a születési Nappal és Merkúrral. A 2. Szaturnusz visszatérés mindig jelentős időszak egy új fejezet kezdete és ebbe sokszor beletartozik olyan dolgok, kapcsolatok lezárása, melyek már nem szolgálják fejlődését.Az Ikerek Nap miatt ez lehet a férjével kapcsolatos is.

   Üdv:

   Imola

 65. plutzer renate szerint:

  Szia,szeretném tudni mi az aszcendensem,1969.12.03,esreggel 7Ora .15kor születem,elöre köszönöm

  1. Imola szerint:

   Kedves Renate!

   Az aszcendenshez szükség van a születés helyére is! Itt az oldalamon magadnak is meg tudod nézni, ha beírod az adataid, de ha megírod a helyet szívesen megnézem neked.
   http://asztrokinez.hu/horoszkop-abra-2/

   Imola

 66. liszymoni szerint:

  Kedves Imola !
  Születési adataim : 1976.04.09. Miskolc, 0.15 perc.
  Kíváncsi lennék, hogy melyik időszakban várható már kedvezőbb hatás a szaturnusz , jupiter állás szerint és melyik életterületen( egészség, munkahely, párkapcsolat stb.) mi várható.
  Válaszát előre is köszönöm

  1. Imola szerint:

   Kedves Móni!

   A Szaturnusz hatása legerősebben a 2017-es évben lesz érezhető, 2017.02.07-től egészen a jegyváltásáig 2017. dec.24-ig.
   Egyszer áll együtt pontosan az aszcendenssel 2017.21.04-én.
   A legfontosabb területek, amikre hatással lehet, az a párkapcsolat és a család.2016 őszétől a munka, karriere területén lehet lehetőségekre számítani(Jupiter).
   Az egészséges életmódra az egész periódusban fokozottan kell figyelni.

   Üdv:

   Imola

   1. liszymoni szerint:

    Köszönöm a valaszat, de ott elírás tortent, hogy mikor lesz együttállás?! A parkapcsolat es család teren ez kedvező időszakot jelöl vagy sok nehézséget, feladatot ? Udv. Móni

    1. Imola szerint:

     Kedves Móni!

     Elnézést az elírásért, értelemszerűen 12.04 lenne az időpont.A Szaturnusz megélése az adott egyén fejlődési útjától függ vagyis hogy eddig milyen döntéseket hozott és valósított meg.Általában a Szaturnusz feladatokat szokott hozni, amelyeket ha sikerül jól megoldani, akkor hatalmas sikereket hozhat.Úgyhogy én szeretek rá úgy tekinteni, mint egy nagy fejlődési lehetőség, de az kétségtelen, hogy időnként nehézségekkel, feladatokkal járhat..
     Üdv:
     Imola

     1. liszymoni szerint:

      Köszönöm a valaszat. ? meg 1 kerdes: a munka teren Meddig tart a kedvező időszak es ez anyagilag is kedvező lesz ?

     2. Imola szerint:

      Kedves Móni!

      A kedvező időszak munka terén 2016 szeptemberétől nagyjából egy évig tart.

      Üdv:

      Imola

 67. Réka szerint:

  Kedves Imola
  Szeretném megtudni hogy most kicsit felborult minden körülöttem .8 hó van egy kapcsolatom de még akadályok vannak közben munkahelyet is kell néznem . Milyen eseményekre, kell figyelnem ha eléri az ascendesem?
  68 11 10 Bp.8ó59 Köszönöm válaszát

  1. Imola szerint:

   Kedves Réka!

   Elnézést, hogy csak most válaszolok…
   Az aszcendenst 2016. január 20-án éri el a Szaturnusz, az erőfeszítések eredményei innentől kezdenek igazán megnyilvánulni…Retrográdba fordulás miatt június 3-án és október 18-án újra együtt fog állni az aszcendenssel vagyis is ez az év fordulópont lesz. A végső megoldások és eredmények viszont sokszor csak akkor lesznek igazán láthatók, amikor a Szaturnusz kilép az Aszcendens jegyéből (2017.dec). Ami még nagyon fontos, hogy a Vénusz.az I. házban áll, amit a Szaturnusz 2017 januárjában él el( majd júniusban és október újra együtt áll vele). Ez a munkára és a karrierre lesz hatással, a kitartó, szorgalmas munka meghozhatja a gyümölcsét.(Jupiter az Mc-n szintén segíti ezt) A önértékelés és önbecsülés kiemelt szerepet kap, mert csak olyan munkát és megbecsülést kaphat, amennyire értékeli saját magát!
   Szülőkkel, családdal, ingatlannal kapcsolatos feladatok is felmerülhetnek. Egészség szempontjából kiemelten fontos a táplálkozásra való odafigyelés!
   Üdv:
   Imola

   1. Schaller Réka szerint:

    Szép jó napot kívánok!
    Az egészséggel kapcsolatban már most egyetértek az írtakkal.
    További kérdésem, ha beleférek az idejébe:fordulópontot említett, miben nyilvánulhat ez meg, és a családdal,ingatlannal kapcsolatos feladat miben mutathatja még magát?
    Köszönettel:Schaller Réka

    1. Schaller Réka szerint:

     Elnézést, azt hiszem ezt elneztem, nem nekem irta..
     De kitartóan várom válaszát.
     Üdvözletem
     Sch. Réka

 68. erika6 szerint:

  Üdvözlöm Imola!
  1979.11. 2: óra 05:17 Debrecen. Göteborgban élek 25 éve.
  Egy kérdésem lenne: december 18 an lesz az esküvőm és szeretnék gyermeket szülni, de sem a spontán terhesség sem a beültetés nem járt sikerrel. 2008, vagy 2009 Ben volt egy terhességem az elvetettem, de a terhesség előtt soha nem védekeztünk és még sem lettem terhes csak a fenti időszakban. Az első férjemtől elváltam aztán volt egy másik kapcsolatom hosszú évekig. 2015 ben végleg szakítottam, de már 2014 ben megismerkedtem azzal a férfival, akivel most lesz 18-án az esküvőm ő elvált 2015 elején miattam. Ez a férfi is 52 éves, mint a régi párom volt. Az lenne a kérdésem, hogy mikor várható, hogy terhes legyek, vagy mikor érdemes újra lombik bébi, mert az sem sikerült többszöri próbálkozással sem.
  Várom válaszát
  Üdvözlettel
  Erika

  1. erika6 szerint:

   Kedves Imola!
   A születésnapom nem jól írtam be és most vettem észre,hogy megnéztem. 1979:11:01 és 5:17 Debrecen.
   Üdvözlettel
   Erika

  2. Imola szerint:

   Kedves Erika!
   Megértem, hogy nagyon vágyik már gyermekre és most szeretné…viszont pillanatnyilag nem kifejezetten kedvezőek a feltételek a gyermekvállalásra. Nem azt mondom, hogy most nem lehetséges, de sokkal megfelelőbb időpont lenne 2019-ben, azt is tudom, hogy ez nagyon távolinak tűnik, de akkor látszik a Horoszkópjában egy sokkal kedvezőbb lehetőség.
   Üdv:
   Imola

   1. erika6 szerint:

    Kedves Imola!
    Köszönöm szépen, hogy válaszolt a kérdésemre, de egy kicsit szomorú vagyok, mert 2019 az valóban nagyon hosszú idő. Én azért bízom benne, hogy nem kel még várni három évet, de tudom, hogy nem én döntöm el. Beültetésre, akkor hiába megyek ?.
    Üdvözlettel
    Erika

    1. Imola szerint:

     Kedves Erika!

     Egyáltalán nem szeretném elvenni a reményét és azt sem javasolnám, hogy ne menjen beültetésre, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon vágyik már arra a babára.Egyszerűen csak kedvezőbb időszaknak látom a 2019-et, de most sem lehetetlen…

     Üdv:
     Imola

 69. erika6 szerint:

  Kedves Imola!
  A születésnapom nem jól írtam be és most vettem észre,hogy megnéztem. 1979:11:01 és 5:17 Debrecen.
  Üdvözlettel
  Erika

 70. liszymoni szerint:

  Köszönöm szépen es kellemes ünnepeket es boldog új évet kivanok!?

 71. erika48 szerint:

  Kedves Imola!
  Ha,jól emlékszem november 15 én tettem fel egy kérdést, hogy mikor várható gyermek születése és mikor érdemes a lombik bébi, mert október 7-én voltunk, de nem jártunk sikerrel. Nem sürgetem, de még a kérdésemet sem látom az oldalon.
  Köszönettel
  Erika

  1. Imola szerint:

   Kedves Erika!

   Korábban írtam egy e-mailt, hogy picit meg vagyok csúszva, de mindenképpen válaszolni fogok.A két ünnep közt is folyamatosan elemzéseket csinálok, de hamarosan megírom a választ a kérdésére.
   Boldog Új Évet!

   Imola

 72. erika48 szerint:

  Kedves Imola!
  Köszönöm szépen az e-mailt megkaptam válaszoltam is.
  Boldog Újévet kívánok én is Önnek.
  Üdvözlettel
  Erika

 73. Schaller Réka szerint:

  Szép jó estét kívánok!
  Ezúton kérném, h a születésnapi dátumom alapján írja meg nekem a fontosabb fordulópontok lehetőségeit.
  Egészség, anyagiak stb..
  Budapest, 1983.07.12.
  Köszönettel
  Réka

 74. Schaller Réka szerint:

  A születési időpontot lemaradt:
  23.30 perc
  Várom válaszát!
  Réka

 75. Monika szerint:

  Kedves Imola,
  Szeretném megkérni, hogy pár szóban vázolja fel, milyen hatásokra számíthatok ebben az időszakban. Tudom, hogy nehéz fényszögek, és vállalom is őket. Ami miatt borzasztóan aggódom, van e kapcsolódásuk a gyerekeimmel. Ha nekem nagyon rosszat hoz, legalább szeretném, ha őket elkerülné. Meg tudná nézni? Előte is nagyon köszönöm a segítségét.
  Saját: Debrecen, 1980.12.15 10:05
  Gyerekek:
  1: Budapest, 2012.05.15 17:20
  2. Budapest, 2013.08.19 17:40
  3: 2015.12.13 19:10

  1. Imola szerint:

   Kedves Mónika!

   A Szaturnusztól nem kell megijedni, a félelem sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szaturnuszi hatás.Az látszik, hogy a családi életben, párkapcsolatban lesznek feladatok, de 3 gyerekkel ez természetes! A Szaturnusz értékeli azt a hatalmas felelősségvállalást, amit 3 pici gyerek nevelésével Ön nap, mint nap vállal! 🙂

   Üdv:

   Imola

 76. EDIT szerint:

  Kedves Imola!

  Kaptam egy nagyon jó álláslehetőséget, de csak ősztől lehetne betölteni. Nem tudom, hogy merjek-e váltani, mert kicsit “kemény diónak” tartom a lehetőséget. A szaturnusz a 12. házamban van, nyilas jegyben. /1975.12.08. 7.53p Bp.,/ Belevágjak??? Köszönöm a tanácsadást és a segítséget! Edit

  1. Imola szerint:

   Kedves Edit!

   A Szaturnusz általában olyan lehetőségeket szokott hozni, melyektől megijedünk, “kevésnek érezzük” magunkat hozzá…De nem jött volna ez a lehetőség ha nem lennénk rá képesek és megfelelőek…
   Ha élünk a Szaturnusz által felkínált lehetőséggel és nem adjuk fel (nem szokott könnyű lenni:)), akkor a legnagyobb eredményeket és sikereket hozza el az életben..
   A kérdés, hogy meg merjük-e kockáztatni a sikert..? 🙂

   Imola

   1. Edit szerint:

    Kedves Imola!
    Köszönöm válaszod. Egyetértek a szavaiddal. Nagy döntés lenne ez. Külfölddel kapcsolatos az “új” cég, az egész eddigi életvitelem és a családom élete is gyökeresen megváltozna a döntésemtől. Mindig is egy ilyen lehetőségre vártam. Van még kb. fél évem az átgondolásra. Mióta a Szaturnusz a jegyemben tartózkodik, nekem csak a lehetőségeket hozza, egyikre épül a másik. Nagyon féltem ettől a 2,5 évtől, de bevallom, hogy számomra úgymond jó dolgokat produkált eddig, bár nem adja ingyen, megdolgoztat, de a fejlődés a szemmel látható. Kezdem megszeretni a Szaturnuszt 🙂 Szia Edit

    1. Imola szerint:

     Kedves Edit!

     Örülök, hogy végre valaki értékeli a Szaturnuszt!:)
     Sok sikert kívánok! 🙂

     Imola

 77. szabone tünde szerint:

  Kedves Imola
  Megszeretném kérdezni mikőr várhato nehéz idöszakom.
  1978.11.02 9.44 perc Debrecen nyilas aszcendens.

  1. Imola szerint:

   Kedves Tünde!
   A legjelentősebb időszak 2016-ban lesz, én nem a nehéz szót használnám. Mivel sok bolygó található a skorpióban a „vizsga” már jó pár éve megkezdődött. Mikor a Szaturnusz eléri az aszcendenst és az I. házban jár, jó esetben addigra mutatkoznak meg az eredményei az addigi erőfeszítéseknek.
   2016.03.25-én a Szaturnusz hátráló mozgásba váltott mielőtt elérte volna az aszcendenst, de 1 fokra megközelítette, úgyhogy a hatása biztosan érződött.
   Összesen egyszer fog egzakt együtt állni a Szaturnusz az aszcendenssel mégpedig 2016.11.29-én, 5 fokon belül 2016.10.12 és 2017.01.12 között lesz.
   Szóval én inkább az eredmények megjelentését várnám, mint nehézségeket… 🙂
   Imola

   1. szabone tünde szerint:

    Nagyon szépen köszönöm a választ akkor jó a megérzésem ezzel kapcsolatosan ,

 78. Brigi szerint:

  Kedves Imola!
  1987. 08.19.-én születtem Debrecenben. 15:45 perckor. Válaszát előre is köszönöm.

  1. Imola szerint:

   Kedves Brigi!
   Különösen fontos időszak ez a mostani, mert a Szaturnusz nem csak az aszcendenst éri el, hanem előtte visszatér a születéskori pozíciójába. Asztrológiailag ez a felnőtt válás időszaka. A mostani döntések hosszabb távon meghatározzák a további sorsot.
   A tranzit Szaturnusz együttállás a születéskorival már 2016.02.06-án pontos volt és még kétszer fogja érinteni, 2016.05.14én és 2016.11.02-án.Ez egy folyamat, de a legjelentősebb a 3. együttállás szokott lenni. Ebben az időszakban már az aszcendenshez képest is 5 fokon belül található, így dupla szaturnuszi hatás érezhető. Az aszcendenssel csak egyszer áll egzakt együtt:2016.12.08-án.
   Mivel az Uránusz is az aszcendens közelében található, ezért fontosak lehetnek olyan témák, mint az elköteleződés, megállapodás vagy a függetlenség, szabadság.
   Imola

 79. Brigi szerint:

  Köszönöm szépen!

 80. Nagy Klári szerint:

  Kedves Imola!
  1962.12 09.Simonyifalva(Románia)
  Nap a nyilasban,hold a bikában.

  1. Imola szerint:

   Kedves Klári!

   Mivel nincs pontos születési időpont csak azt tudom megnézni, hogy a Napján mikor lesz 5 fokon belül a Szaturnusz.Gyakorlatilag idén januártól 2017 januárig.
   Egzakt együttállás 2016.11.21-én lesz.

   Üdv:

   Imola

 81. Angyal Kitta szerint:

  Kedves Imola,

  Kérdeztem már tőled ezen az oldalon,de a napokban megtudtam a kórházi adatlapon szereplő valódi születési időpontomat. Amennyiben lehetséges segítségedet kérném abban,hogy milyen jelentőséggel bír ha az aszcendensem áll együtt a felszálló Holdcsomópontommal, s a szaturnusz is éppen a nyilasban tartózkodik. Ezáltal még hangsúlyosabbá válik a Holdcsomópont által vállalt feladatom?
  1974.05.07. 21.45. Salgótarján

  Üdv

  1. Imola szerint:

   Kedves Kitta!

   Az aszcendenssel együtt álló Holdcsomópont olyan, mint az I. házas Holdcsomópont csak sokkal erőteljesebb. Ez hozhat hírnevet, elismertséget is és általában jó egészséget és vitalitást.
   Nagyon fontos időszak, amikor a Szaturnusz eléri a felszálló Holdcsomópontot, legalább annyira, mint amikor az aszcendenst, így nálad ez most duplán hangsúlyos:
   “A Jupiter tranzithoz hasonlóan kiemelkedően fontos időszak, amikor a Szaturnusz eléri tranzitban valamelyik radix Holdcsomópontot, ami körülbelül 29 évente történik meg.
   Olyan lehetőségeket, támogatást kaphatunk idősebb, tekintélyesebb emberektől, melyek segítenek minket a felszálló Holdcsomópontban vállalt feladatunk irányába haladni. Lehet, hogy ebben a periódusban elkezdenek minket is jobban megbecsülni vagy magasabb beosztásba kerülünk a munkahelyünkön. Talán nagyobb felelősséggel járó munkákat bíznak ránk, ami anyagi előnyökkel is járhat. Képesek vagyunk reálisan szemlélni a dolgokat és praktikusan állunk hozzá a feladatokhoz. Az élet ilyenkor megmutatja az irányt, amerre szükséges haladnunk, hogy megvalósítsuk terveinket hosszú távon, ami által képesek vagyunk stabilitást és biztonságot teremteni. A bak jegyében kezdődő radix ház további felvilágosítást ad arról, hogy melyik életterület érintett. Ez nem mindig tűnik könnyűnek, mert olyan lehetőségeket is kaphatunk, ami sok munkával és kihívással jár és talán úgy érezzük, hogy „kevesek” vagyunk hozzá.”

   Mivel a Hold és a Neptunusz is a felszálló jegyében tartózkodik (ráadásul a 12. házban), lényeges feladat ebben az életben az intuíció kifejlesztése, érzékenység megélése, spiritualitás.

   Üdv:

   Imola

   1. Angyal Kitta szerint:

    Kedves Imola,köszönöm válaszod,sok boldogságot,egészséget kívánok kisbabádhoz!

    1. Imola szerint:

     Köszönöm! 🙂

 82. Süle Anita szerint:

  Kedves Imola!
  1971.11.20. 9.21 perckor születtem Kaposváron. Nyilas az aszcendensem.
  Idén július 4-én inditottam el egy vállalkozást ami nem akar beindulni. Érdemes még várnom a bezárással vagy nincs értelme tovább nyitva tartanom. Mit hoz nekem a 2017 -es év?
  Köszönöm! Üdv: Anita

  1. Imola szerint:

   Kedves Anita!

   Kicsit megkésve válaszolok, mert tavaly év végén szültem…lehet, hogy már nem aktuális a kérdés sem..
   Szaturnuszi időszaknak nem a hirtelen gyors siker a jellemzője…a születési képletedben ráadásul az 5. házban áll ( ami a vállalkozást is jelöli), szóval sok kitartás és sok erőfeszítés kell hozzá! Lassan épül fel de tartós lehet!

   Imola

   1. Imola szerint:

    Azt nem írtad, hogy milyen területen indítottad a vállalkozást…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.